Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

ΠΑΟΚ: Η αφιέρωση του Λούσιο


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ανοιξε λογαριασμός ο Λούσιο Φιλομένο. Ο Αργεντινός, που ήταν από τους καλύτερους σε απόδοση παίκτες του ΠΑΟΚ στην άνετη νίκη επί του Λεβαδειακού (3-0), σημείωσε το πρώτο του επίσημο γκολ, το οποίο αφιέρωσε στη σύζυγο του Μαρίνα, την έξι μηνών κόρη του Ρετζίνα και τη μητέρα του που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ο Φιλομένο ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του «δικεφάλου» του βορρά ενώ συμμετείχε και στο τρίτο. «Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάει η ομάδα με νίκη στο πρωτάθλημα. Μετά τον αποκλεισμό στην Ολλανδία περάσαμε δύσκολες μέρες και είχαμε ανάγκη από ένα θετικό ξεκίνημα.

Φυσικά και είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, αλλά περισσότερο χαίρομαι για την επιτυχία της ομάδας μου. Το γκολ το αφιερώνω στην κόρη, στη γυναίκα και στη μητέρα μου, που βρέθηκαν σήμερα (σ.σ. χθες) στο γήπεδο, σε όλο τον κόσμο της Αργεντινής και φυσικά στον κόσμο του ΠΑΟΚ, μέσα και έξω από την ομάδα, που μας στηρίζει σε κάθε περίπτωση».

Ερωτηθείς για το αν μπορεί να υποσχεθεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ και άλλα τέτοια γκολ τόνισε: «Το μόνο που είμαι σε θέση να υποσχεθώ είναι αυτοθυσία, σκληρή προσπάθεια και δουλειά. Φυσικά και θέλω να σκοράρω. Αλλά οι προσωπικές φιλοδοξίες δεν μπορούν να μπαίνουν πάνω από τους στόχους της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: