Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Ανατροπή για Γκρόσο!

grosso.jpgΜπορεί ο Κόμπολι Τζίλι να δήλωσε το πρωί πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει μεταγραφή την τελευταία στιγμή για την Γιουβέντους, ωστόσο τα πράγματα δεν τον... δικαίωσαν! Σύμφωνα με την "Gazzeta dello Sport", ο Φάμπιο Γκρόσο είναι κάτοικος Τορίνο, καθώς συμφώνησε στα τρία εκ. ευρώ με την διοίκηση των "μπιανκονέρι". Έτσι, μετά από δύο χρόνια στη Λιόν, ο διεθνής αμυντικός επιστρέφει στην πατρίδα του προκειμένου να έχει αγώνες στα πόδια του ενόψει και του ερχόμενου Μουντιάλ, κάτι το οποίο δεν θα συνέβαινε στην γαλλική ομάδα αφού δεν υπολογιζόταν από τον Πιέλ.

Νωρίτερα, πάντως, ο Τζίλι είχε κλείσει το θέμα της μεταγραφής του Γκρόσο, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ο Αλέσιο Σέκο έχει τελειώσει τις διαπραγματεύσεις για αυτή την μεταγραφική περίοδο. Δεν θα αποκτήσουμε κανέναν παίκτη σήμερα γιατί είμαστε ικανοποιημένοι με το ρόστερ που έχουμε".

Παράλληλα, ο Τζίλι μίλησε για την πορεία της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα λόγια για την δυναμική της Ίντερ, που θα αποτελέσει τον κύριο αντίπαλο της Γιουβέντους στο δρόμο προς τον τίτλο: "Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος από τη νίκη μας στην Ρώμη αλλά η Ίντερ είναι η ομάδα που πρέπει να κερδίσουμε. Δεν είχα καμία αμφιβολία για αυτό και η νίκη της στο ντέρμπι του Μιλάνο το απέδειξε. Ήταν εκπληκτικοί, έχουν βελτιωθεί πολύ φέτος. Η Ίντερ είναι στην pole position. Δεν είμαι εχθρός τους. Απλά είμαι οπαδός της Γιουβέντους. Η λέξη εχθρός δεν έχει χώρο στο ποδόσφαιρο", τόνισε ο πρόεδρος των "μπιανκονέρι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: