Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Μπηχτές Βενγκέρ

Για "αντι-ποδόσφαιρο" κατηγόρησε ουσιαστικά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Αρσέν Βενγκέρ μετά την ήττα 1-2 της Αρσεναλ από τους "κόκκινους διαβόλους", ενώ με αφορμή τα πολλά φάουλ που έκαναν οι αντίπαλοι τους δεν δίστασε να πει πως "το να κάνεις συνέχεια φάουλ είναι χειρότερο από το να κάνεις "θέατρο"...

"Είδα έναν παίκτη στο γήπεδο που έπαιζε μόνο και μόνο για να κάνει φάουλ και για μένα αυτό είναι πιο σοβαρό από το να κάνει κάποιος "θέατρο", είπε ο γάλλος τεχνικός, "φωτογραφίζοντας" τον Ντάρεν Φλέτσερ της Μάντσεστερ.

"Οι παίκτες που δεν τιμωρούνται ποτέ, που τελειώνουν το ματς χωρίς να παίρνουν κίτρινη, θεωρώ πως κάνουν περισσότερο κακό στο ποδόσφαιρο, από οτι οι παίκτες που κατηγορούνται για "θέατρο", όπως ο Εντουάρντο", είπε ο Βενγκέρ αναφερόμενος στον κροάτη φορ και στο γεγονός πως κλήθηκε σε απολογία από την UEFA για το "ψεύτικο" πέναλτι που κέρδισε στο ματς με τη Σέλτικ.

"Δείτε πόσα σκόπιμα φάουλ κάνουν κάποιοι παίκτες. Αυτό είναι μεγαλύτερο πρόβλημα, γιατί κόβεται ο ρυθμός του παιχνιδιού. Ο κόσμος πληρώνει για να βλέπει ποδόσφαιρο, όχι φάουλ", κατέληξε ο τεχνικός της Αρσεναλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: