Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Για αλλοίωση αποτελέσματος έκανε λόγο ο Σπανός


Ο Γιώργος Σπανός στην έξεδρα Για αλλοίωση αποτελέσματος μίλησε εμμέσως πλην σαφώς, ο Γιώργος Σπανός αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ατρόμητου με την ΑΕΚ. "Ο Κύρκος είναι καλός διαιτητής, αλλά σήμερα έκανε δύο λάθη. Δεν έδωσε πέναλτι στον Ταττο και το γκολ της ΑΕΚ προέρχεται από φάουλ νωρίτερα", ενώ ανάλογα ήταν και τα λεγόμενα του Γιώργου Δώνη στη συνέντευξη Τύπου: "Σήμερα αδικήσαμε τους εαυτούς μας και συγχρόνως αδικηθήκαμε. Στο πρώτο σκέλος όταν παίζεις με μεγάλες ομάδες, στις ευκαιρίες που δημιουργείς πρέπει να βάζεις γκολ. Και εμείς δεν το κάναμε. Στο δεύτερο σκέλος υπάρχουν δύο λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή που επηρέασαν τον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν δίνει πέναλτι υπέρ μας, που έγινε στον Τάτο. Και στο γκολ της ΑΕΚ έχει προηγηθεί φάουλ που δεν καταλογίστηκε".

Μάλιστα το "τρένο" δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους πρώην παίκτες του, αυτούς της ΑΕΚ που δεν τον ξέχασαν και τον χαιρέτησαν πριν την έναρξη του παιχνιδιού: "Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που ήρθαν να με χαιρετήσουν σχεδόν όλοι. Παρότι ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι της ΑΕΚ έχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις από την θητεία μου στην ΑΕΚ. Οι παίκτες δείχνουν να έχουν καλές αναμνήσεις από τον πρώην προπονητή τους", ενώ ολοκληρώνοντας εξέφρασε τα παράπονά του για την ώρα διεξαγωγής του αγώνα: "Είναι τραγικό να γίνονται τέτοια ώρα τα παιχνίδια. Στην Ιταλία βάζουν τα ματς το βράδυ. Είναι κακή η απόφαση. Παίξαμε δύο ματς 16:45 και ταλαιπωρηθήκαμε πάρα πολύ".

Από την πλευρά του, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε καθαρά για τον αγωνιστικό μέρος, αποφεύγοντας οποιαδήποτε αναφορά στις μετεγγραφές: "Ήταν διαφορετικά τα δύο παιχνίδια. Η κούραση επηρέασε την ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε καλά. Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος. Μας πίεσε, έκανε και μία καλή ευκαιρία. Η κούραση έπαιξε ρόλο. Ίσως και να μπορούσα να βάλω άλλους παίκτες στο γήπεδο. Είχαμε πρόβλημα με τον Σκόκο. Πονούσε στο πόδι και ήθελε να παίζει. Μετά τραυματίστηκε και ο Μαντούκα, μετά και ο Λεονάρντο. Κάναμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε πίεση αλλά όχι όση στο πρώτο ημίχρονο. Πιστεύω ότι είχαμε τρεις καλές ευκαιρίες να πετύχουμε ακόμη ένα γκολ και να καθαρίσουμε τη νίκη. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι ο Ατρόμητος δεν ήταν κοντά στο γκολ". Ο τεχνικός της ΑΕΚ έπλεξε το εγκώμιο του Νέμεθ, λέγοντας πως μπορεί να βοηθήσει, ενώ όταν ρωτήθηκε σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας, αποχώρησε...

Ένας εκ των κορυφαίων της ΑΕΚ, ο Ζεράλδο Aλβες στάθηκε στη προσωπική του απόδοση: "Νομίζω ότι αυτοί που το είδαν απ' έξω μπορούν να κρίνουν πολύ καλύτερα από μένα την εικόνα του αγώνα. Εγώ έκανα τα πάντα και σε γενικές γραμμές η ομάδα τα πήγε πολύ καλά. Εγώ θέλω να εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες που μου δίνει ο προπονητής μου. Πέρυσι έπαιζα ως δεξί μπακ, όμως αυτό δεν έχει καμία σημασία. Αυτό που προσπαθώ είναι να βοηθάω την ομάδα όπου και να παίζω. Είτε δεξιά, αριστερά, είτε στο κέντρο της άμυνας".

Ο Παντελής Καφές, τόνισε πως η διακοπή θα βοηθήσει την ΑΕΚ να αποκτήσει ομοιογένεια και συμπλήρωσε: "Η κούραση από το παιχνίδι με τη Βασλούι, η πολύ ζέστη και η κακή κατάσταση του γηπέδου, έπαιξαν κι αυτά το δικό τους ρόλο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από το πρώτο. Πετύχαμε ένα γκολ και είχαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε τουλάχιστον άλλο ένα. Αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί που πήραμε στη δική μας πρεμιέρα στο πρωτάθλημα. Από και πέρα πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε αισθητά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: