Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

ΠΑΟΚ: Προτάθηκε ο Ίλιτς


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Τον Μπράνκο Ίλιτς της Ρεάλ Μπέτις έχουν βάλει στο μάτι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, ο 26χρονος Σλοβένος δεξιός μπακ προτάθηκε στον δικέφαλο του βορρά και η περίπτωση του εξετάζεται.

Άλλωστε, ο Σάντος έχει ζητήσει έναν παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας, όπου έχουν παρατηρηθεί κενά, μετά την απουσία λόγω τραυματισμών των Σνάουτσνερ και Αραμπατζή, αλλά και του Κοντρέρας που έπαιζε εκεί υπό προϋποθέσεις. Μάλιστα, στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, εκεί χρησιμοποιήθηκε ο Αμπουμπακαρί, που είναι αμυντικός μέσος, ενώ στα παιχνίδια με τη Χέρενφεν ο Σαβίνι που είναι αριστερό μπακ.

Όσον αφορά τον Ίλιτς, είναι 26 ετών και αγωνίζεται τα τελευταία δυόμιση χρόνια στη Ρεάλ Μπέτις. Έχει 34 συμμετοχές στην ισπανική ομάδα και άλλες τόσες στην εθνική Σλοβενίας. Βέβαια, οι Ανδαλουσιάνοι από αυτή τη σεζόν θα αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και αρκετοί παίκτες, μαζί με αυτούς και ο Ίλιτς, ψάχνουν την έξοδο από το σύλλογο. Πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση που μπορεί να καλύψει αν του ζητηθεί και τη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: