Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

ΠΑΟΚ: Φήμες περί αποχωρήσεων


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Προσπάθεια, έστω και την τελευταία στιγμή, να αποδεσμευτούν κάποιοι παίκτες είναι πιθανό να κάνει ο ΠΑΟΚ, αν και οι συγκεκριμένοι δύσκολα θα δεχθούν να λύσουν τα συμβόλαιά τους. Στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα έχουν βρεθεί ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Ματίας Βερόν.

Η συμπεριφορά του πρώτου στο ματς με τη Χέρενφεν έχει κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι θα πληρώσει το λάθος του με πρόστιμο, όπως προβλέπεται από τους εσωτερικούς κανονισμούς. Ωστόσο, κάποιοι ακόμη και μέσα από την ομάδα, θεωρούν ότι ο Πορτογάλος πρέπει να αποχωρήσει.

Σε ό,τι αφορά τον Βερόν, ο Αργεντινός μέσος δείχνει να προσπαθεί λιγότερο από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια και οι Θεσσαλονικείς πιστεύουν ότι αδιαφορεί, επειδή δεν έχει τις ανάλογες ευκαιρίες από τον Φερνάντο Σάντος. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι ο παίκτης περισσεύει, αφού οι «ασπρόμαυροι» ενισχύθηκαν ιδιαίτερα στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Τέλος, ο Γκαρσία, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, επικαλέστηκε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας εν όψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό τραυματισμό στη γάμπα. Ο Ουρουγουανός χαφ θα υποβληθεί σήμερα σε ιατρικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημά του. Στη συμπρωτεύουσα ακούγεται ότι είχε δημιουργηθεί θέμα με τον 31 ετών παίκτη, όταν ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Βιτόλο, ο οποίος προορίζεται για το αρχικό σχήμα της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: