Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Έναρξη συνεργασίας Ατρόμητου με Ηλία Αναστασάκο


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον επιθετικό Ηλία Αναστασάκο. Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σήμερα το απόγευμα βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε διετές συμβόλαιο παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου. Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας τα εξής:« «Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος της οικογένειας του Ατρόμητου. Το ενδιαφέρον υπήρχε από τον περασμένο Ιανουάριο καθώς από τότε είχαν ξεκινήσει συζητήσεις μεταξύ του εκπροσώπου μου κ. Κίμωνα Κοκορόγιαννη και του τεχνικού διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλου. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που καλύπτει απόλυτα τις φιλοδοξίες μου και τον επέλεξα για επόμενο σταθμό της καριέρας μου γιατί με προσέγγισε με εξαιρετικό τρόπο αλλά και λόγω της παρουσίας του κυρίου Γιώργου Δώνη στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.
Πιστεύω ότι με την συμπαράσταση του κόσμου του Ατρόμητου που τον γνωρίζω καλά ως αντίπαλο, και είναι αλήθεια ότι ήθελα πάντα κάποια στιγμή να φορέσω τη φανέλα του, θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Κι εγώ βέβαια από τη μεριά μου να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο στο σκοράρισμα ώστε να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της διοίκησης του προπονητή και των φιλάθλων».
Ο Ηλίας Αναστασάκος επέλεξε και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο «7». Αύριο θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να μαζέψει τα πράγματά του και την Τετάρτη θα κάνει την πρώτη προπόνηση με την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: