Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

ΠΑΟΚ-Κορυφώνεται η αγωνία

vrizasssssss.jpgΚινητικότητα υπάρχει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ λίγες μόνο ώρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος του Καλοκαιριού. Ο Ηλίας Αναστασάκος αποχώρησε από την Τούμπα για το Περιστέρι, ενώ έπεται όπως λέγεται και συνέχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Καβάλα η τοπική ομάδα εξεδήλωσε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Βερόν. Υπάρχει βέβαια και το θέμα της ενίσχυση του ρόστερ όπου και εκεί ψάχνουν και ψάχνονται.




Τελευταία ημέρα των μεταγραφών η σημερινή (31/8) και από νωρίς το πρωί υπάρχει μια κινητικότητα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κόσμος πάει και έρχεται και οι συζητήσεις μεταξύ των υπευθύνων του ποδοσφαιρικού τμήματος συνεχίζονται μέχρι και αυτή την ώρα για την πορεία της ομάδας. Ο Ηλίας Αναστασάκος έφυγε για τον Ατρόμητο, ενώ στα γραφεία της Μικράς Ασίας λέγεται ότι υπάρχει πρόταση από Καβάλα για τον Βερόν.

Στον ΠΑΟΚ δεν θα λέγανε και όχι στην παραχώρηση του Αργεντινού μέσου, αρκεί να συμφωνήσει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Το αν θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσει αυτό είναι άγνωστο. Όπως και στο θέμα απόκτηση παικτών, καθώς τα κενά στην ομάδα είναι εμφανή. Χρειάζεται ένας δεξιός οπισθοφύλακας και ίσως ένας στο κέντρο που θα μπορεί να δημιουργεί παιχνίδι.

Ο Γιώργος Φωτάκης κλήθηκε από τον Ότο Ρεχάγκελ στην αποστολή της Εθνικής ομάδας των Ανδρών για τους δύο αγώνες με την Ελβετία (5/9/2009) και την Μολδαβία (9/9/2009) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2010.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αμέσως μετά από την ενημέρωση που έλαβε για την κλήση του στην Εθνική ομάδα των Ανδρών προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:
«Η σημερινή μέρα μου επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη. Ενημερώθηκα για την κλήση μου στην Εθνική Ανδρών και μπορώ να πω ότι έτσι εκπληρώθηκε ένα παιδικό μου όνειρο. Ευχαριστώ τον κ. Ρεχάγκελ για την ευκαιρία που μου δίνει. Έχω εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου και θέλω να δικαιώσω όσους με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ και σίγουρα να συμβάλλω όποτε μου ζητηθεί στην εκπλήρωση των στόχων της Εθνικής».

«Σίγουρα η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη αυτή της καριέρας μου. Οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν εμπιστοσύνη από την αρχή και με βοήθησαν καθοριστικά να προσαρμοστώ γρήγορα στις απαιτήσεις της. Η προσπάθεια όμως δεν σταματάει εδώ. Έχω ένα κίνητρο επιπλέον για περισσότερη σκληρή δουλειά, για να επιτύχουμε με τον ΠΑΟΚ και την Εθνική τους στόχους μας».

Εκτός από τον Γιώργο Φωτάκη στην αποστολή της Εθνικής ομάδας των Ανδρών για τους δύο αγώνες με την Ελβετία (5/9/2009) και την Μολδαβία (9/9/2009) συμμετέχει ο Κώστας Χαλκιάς, ενώ από τις προπονήσεις της ομάδας θα απουσιάζει και ο Zlatan Muslimovic ο οποίος κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής Βοσνίας για τους αγώνες με την Αρμενία και με την Τουρκία στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2010.

Τέλος ο Βασίλης Κουτσιανικούλης κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Νιόπλια στην αποστολή της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων για τον φιλικό αγώνα εναντίον της Αγγλίας στις 8 Σεπτεμβρίου στην Τρίπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: