Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Ανακοίνωσε "Πίτου" και Ρενάτο Ποβεζάν


Ο Πίτου Γκαρσία στο Κλεάνθης Βικελίδης Λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ο Αρης ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ακόμα -κοινοτικών- ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τον Αργεντινό μέσο Μιγκέλ Σεμπαστιάν Γκαρσία γνωστό και ως "Πίτου" και τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, Ρενάτο Ποβεζάν.

Η ανακοίνωση για τον "Πίτου" Γκαρσία
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Miguel Sebastián Garcia γνωστό και με το προσωνύμιο Pitu με ελεύθερη μεταγραφή. O Αργεντίνος ποδοσφαιριστής κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ Θανάση Αθανασιάδη, του εκτελεστικού διευθυντή Γιάννη Κόντη και του Γενικού Διευθυντή Γιώργου Ελευθερούδη. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 27 Ιανουαρίου 1984, έχει ύψος 1.74 και είναι 70 κιλά, αγωνίζεται ως αριστερός και επιτελικός μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Unión de Santa Fe το 2004 με την οποία είχε συνολικά 61 συμμετοχές και 3 γκολ. Το 2006 έπαιξε δανεικός στην Palestino σε 11 αγώνες, πετυχαίνοντας ένα γκολ, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν βασικό μέλος της ομάδας του Ηρακλή, όπως άλλωστε πιστοποιούν οι 45 συμμετοχές του, την στιγμή που πέτυχε και τρία γκολ. Ο ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται με το νούμερο 19.

«Χαρούμενος που ήρθα σε μεγάλη ομάδα»

Ο Sebastián Garcia μετά την υπογραφή των συμβολαίων μίλησε στο arisfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα σε μία μεγάλη ομάδα, όπως ο ΑΡΗΣ. Στα δύο χρόνια που ήμουν στην Ελλάδα με τον Ηρακλή διαπίστωσα την δυναμική του ΑΡΗ και δεν χρειάστηκα πολύ χρόνο για να απαντήσω θετικά στην πρόταση που μου έγινε. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο μας, τους οποίους έβλεπα τα προηγούμενα χρόνια ακόμα και μέσα στις αντίπαλες έδρες να δημιουργούν φοβερή ατμόσφαιρα».

Πλήρες όνομα: Miguel Sebastián Garcia Pitu
Ημ. Γέννησης: 27/01/1984
Αρ. Φανέλας: 19
Ύψος: 1.74
Βάρος: 70
Θέση: Μέσος
Χώρα: Αργεντινή (ιταλικό διαβατήριο)

Η ανακοίνωση για τον Πιοβεζάν
Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την απόκτηση του Renato Moulin Piovezan. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας με ιταλικό διαβατήριο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια παρουσία του πρόεδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Θανάση Αθανασιάδη και του εκτελεστικού διευθυντή Γιάννη Κόντη. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 24 Απριλίου του 1986 στο Rio de Janeiro.

Έχει ύψος 1.85 και είναι 80 κιλά. Την σεζόν 2001-2002 αγωνίστηκε στην Vasco da Gama, την σεζόν 2002-2003 στην Cruzeiro, ενώ το 2003 μεταγράφηκε στην Chievo Verona. Tην σεζόν 2005-06 έπαιξε δανεικός στην Castellana. Από το 2006 ως το 2008 είχε 48 συμμετοχές με την φανέλα της Prato, ενώ πέρσι αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια με την φανέλα της Mezzocorona με μορφή δανεισμού.

"Χαρούμενος που υπέγραψα στον Αρη"
Λίγο μετά τις υπογραφές των συμβολαίων ο ποδοσφαιριστής μίλησε στο arisfc.gr επισημαίνοντας: "Για μένα ο Αρης είναι μία τεράστια ευκαιρία στην καριέρα μου. Έρχομαι με όνειρα και φιλοδοξίες. Ήδη βρίσκομαι με την ομάδα εδώ και 40 μέρες και χαίρομαι που ολοκληρώθηκε το τυπικό μέρος της μεταγραφής μου, με την υπογραφή των συμβολαίων. Υπόσχομαι να προσπαθήσω σκληρά για να δικαιώσω τους ανθρώπους του Αρη για την επιλογή τους".

Πλήρες όνομα: Renato Moulin Piovezan
Ημ. Γέννησης: 24/04/1986
Αρ. Φανέλας: 86
Ύψος: 1.85
Βάρος: 80
Θέση: Τερματοφύλακας
Χώρα: Βραζιλία (ιταλικό διαβατήριο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: