Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Στογιάκοβιτς: "Σούπερ μεταγραφή ο Ντρόμπνιακ"


Επιμέλεια: Δ.Μ.


Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, τον Πρέντραγκ Ντρόμπνιακ τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από την εθνική Σερβίας, αλλά κι από το ΝΒΑ.
Ο άσος των Νιου Ορλίνς Χόρνετς μίλησε στο επίσημο site του ΠΑΟΚ λέγοντας ότι: <ΕΜ>"Πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή κίνηση, γιατί είναι παίκτης που βρίσκεται ακόμη σε υψηλό επίπεδο, είχε μία σημαντική παρουσία με γεμάτες χρονιές στο ΝΒΑ και παραμένει δυνατός κοντά, αλλά και μακριά από το καλάθι, αφού έχει και καλό σουτ".

Και συνέχισε λέγοντας: "Πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ, γιατί και έμπειρος παίκτης είναι, αλλά και σε καλή κατάσταση βρίσκεται. Ξέρω ότι παίζει αυτή την στιγμή με την Εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου, κάτι που σημαίνει ότι ακόμη κι εάν έρθει αργότερα από τους υπόλοιπους παίκτες στη Θεσσαλονίκη, θα είναι σχεδόν έτοιμος και προετοιμασμένος.

Νομίζω ότι για τα επίπεδα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ και γα το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, άρα κι ένα παιχνίδι την εβδομάδα, πρόκειται για μία εξαιρετική μεταγραφική κίνηση, που θα ενισχύσει πολύ την ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: