Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ,


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΟΦ
Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Ολεγκ Προτάσοφ από την αντίδραση των παικτών του μετά το 1-2.Ο Ηρακλής μετά την είσοδο του Μπόσνιακ έγινε ακόμα πιο επιθετικός και παραλίγο να έπερνε και την νίκη.
Ο προπονητής του Γηραιού διέκρινε λάθοι τα οποία κόστισαν ακριβά στην ομάδα μετά το εικοσάλεπτο.Οπως το πρώτο γκολ που δεν υπήρχε αληλοκάληψη και στο δέυτερο τέρμα το οποίο οι παίκτες του Ηρακλή άργησανε να πάνε πάνω στην σέντρα του Κόκε.Η ικανοποιήση του Ουκρανού τεχνικού έχει να κάνει με την αντίδραση της ομάδας του όταν δέχεται γκόλ(Πανθρακικός)και τώρα στο παιχνίδη με τον Αρη που παραλίγο να ανατρέψει το σκορ αν ο Γιάκομπ έβαζε στο τέρμα την πολύ οραία πάσα του Μπόσνιακ.


ΤΙΜΩΡΙΑ
Ο Ηρακλής θα κληθεί στα μέσα της εβδομάδος να δώσει την υπεράσπιση του για το ατυχές συμβάν με τον εισβολέα στον αθλητικό δικαστή.Η έκθεση του παρατηρητή του αγώνα, κ. Μηντιούρη αναφέρει τα εξής: «Ύστερα από 45 λεπτά διακοπής και αφού ο Μιχάλης Σηφάκης με διαβεβαίωσε ότι είναι καλά και ύστερα από συνεννόηση με τον επικεφαλής της Αστυνομίας κ. Κανάλη και τον Αθλητικό εισαγγελέα κ. Μπάκελα, ο παρατηρητής του αγώνα με διαβεβαίωσε ότι θα μπορούσε να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι».Αυστηρή σε θέματα συμπεριφοράς των φιλάθλων, στα πρότυπα της UEFA, έχει αποφασίσει ότι θα είναι η Superleague. Έτσι, η ΠΑΕ Ηρακλής απειλείται με μεγάλο χρηματικό πρόστιμο, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να κινδυνεύσει και με τιμωρία έδρας από τη στιγμή που το περιστατικό με την επίθεση οπαδού στον Σηφάκη στο χθεσινό ντέρμπι απέναντι στον Άρη προκάλεσε διακοπή για τόσο μεγάλο διάστημα (περίπου 450 λεπτά). Πάντως, η ΠΑΕ Ηρακλής στηρίζει πολλά στο γεγονός ότι το παιχνίδι ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με απόφαση του διαιτητή Δαλούκα. Ο τελευταίος είχε σκοπό να τελειώσει το παιχνίδι που ξεκίνησε μόλις για μερικά δευτερόλεπτα πριν το διακόψει η είσοδος του οπαδού του Ηρακλή και η επίθεση στον τερματοφύλακα του Aρη, Μιχάλη Σηφάκη. O Νομικός της ΠΑΕ Ηρακλής ελπίζει ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο και η υπόθεση θα κλείσει με πρόστιμο.


Ψίθυροι-Ψίθυροι
*Πολύ καλός ο Γιάκομπ δήχνει φέτος οτι θα είναι μεγάλη δύναμη μέσα στην μεγάλη περιοχή του αντιπάλου.Λίγο άτυχος στην φάση που ηταν μόνος με την εστία,αλιώς θα έδινε και τους 3 πόντους.....

*Ο Τούμα θέλει παιχνίδια στα πόδια του οπως και κάθε παίκτης που πέρσι δεν είχε παιχνίδια.Πάει καλά ο Σαρμπέλ αλλά σίγουρα θέλει και άλλα παιχνίδια....

*Ο Νταλα Μπόνα σαν θηρίο στο κλουβί μοιάζει.Θέλει να παίξει ο Ιταλός και αυτή η διακοπή ίσως του δώσει την ευκαιρία να αναίβει ακόμα περρισότερο σε επίπεδο φυσικής κατάστασης..

*Οσο για την τιμωρεία της ομάδας,ο Ηρακλής θα πληρώσει ακριβά τους πρισούς κ.α...Με λίγα λόγια μεγάλο χρηματικό πρόστιμο και δεν αποκλείεται και η τιμωρεία της έδρας για κάποιες αγωνιστικές.

*Το μάτς με την ΑΕΚ ενδέχεται να είναι τρομερά δύσκολο ειδικά μετά την μεταγραφή του πολύ καλού επιθετικού Νέμεθ ο οποίος ακολούθησε και την προετοιμασία της Λίβερπουλ στην Ασία.Ο Ηρακλής δήχνει χαρακτήρα και βρίσκει πιο εύκολα δύχτια απ οτι τις άλλες χρονιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: