Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Χαλαρά οι «κανονιέρηδες»...

arsenal_birmigham.jpgΤην τέταρτη σερί νίκη της πέτυχε το απόγευμα η Άρσεναλ έπειτα από το 3-1 επί της Μπέρμιγχαμ. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού έπαιξε όσο χρειαζόταν και παρά την μείωση του σκορ από τους φιλοξενούμενους, δεν ανησύχησε και έφτασε τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση.



Ένα τρίλεπτο ήταν αρκετό για την Άρσεναλ για να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων κόντρα στην Μπέρμιγχαμ. Ο Ρόμπι Φαν Πέρσι με εξαιρετικό αριστερό σουτ στο 16΄ άνοιξε το σκορ και δύο λεπτά αργότερα ο Βασιρικί Ντιαμπί, με εξαιρετικό αριστερό βολέ μετά από σέντρα του Ροσίτσκι, διπλασίασε τα τέρματα των «κανονιέρηδων». Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 38΄ με τον Μπόιερ, αλλά η Άρσεναλ διατήρησε τον έλεγχο της αναμέτρησης, ενώ είχε και δοκάρι στο 57΄ με τον Φαν Πέρσι έπειτα από έμμεσο φάουλ μέσα στη μεγάλη περιοχή. Το τρίποντο «κλείδωσε» στο 84' έπειτα από σουτ του Αρσάβιν.

Ο Αρσέν Βενγκέρ χρησιμοποίησε τους Μανόνε, Εμπουε (90΄ Γουίλσιρ), Γκαλάς, Φερμάελεν, Γκιμπς, Φάμπρεγας, Σονγκ, Ντιαμπί, Γουόλκοτ (33΄ λ.τρ. Αρσάβιν), Φαν Πέρσι, Ροσίτσκι (72΄ Σανιά)

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τέο Γουόλκοτ αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο μέρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: