Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Γκέκας: «Ας έρθουν να με βρουν»

gekas-fanis-5.jpgΤο μπαλάκι στον Ολυμπιακό πέταξε ο Φάνης Γκέκας σχετικά με την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα, σχετικά με το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» για τον επιθετικό της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ο 29χρονος Έλληνας διεθνής, έχει ως προτεραιότητά του το εξωτερικό, ωστόσο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Εξέδρα», παίκτης της Λεβερκούζεν όταν ρωτήθηκε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει κάποια κρούση. Αν θέλει, ξέρει που να με βρει».

Όσο για τα θετικά σχόλια του Ζίκο προς το πρόσωπό του ο Γκέκας πρόσθεσε: «Είναι διαφορετικό πράγμα το τι γράφει ο προπονητής. Αλλά αποτελεί μεγάλη τιμή ότι μίλησε με τέτοια λόγια και ενδιαφέρθηκε για εμένα. Ήταν πολύ σπουδαίος ποδοσφαιριστής».

Τέλος σε ερώτηση για το αν σκέφτεται τον επαναπατρισμό του, συμπλήρωσε: «Θα’ θελα να μείνω για πολλά χρόνια στην Ευρώπη. Πρωταρχικός στόχος μου είναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο εξωτερικό. Αλλά θα δείξει. Αν κάνει κάποια πρόταση ο Ολυμπιακός ή κάποια άλλη ελληνική ομάδα, θα το συζητήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: