Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Έρχεται ο Πιλότο

Στην Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται στα τέλη του μήνα ο Νουνο Πιλότο όπως είχε ανακοινωθεί στα μέσα της εβδομάδας από την ΠΑΕ. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής θα είναι στην Ελλάδα στις 30 του μηνός και θα μείνει για λίγες μέρες.
Αρχικά θα συζητήσει και θα εξεταστεί από το ιατρικό τημ της ομάδας και θα τους ενημερώσει για την εξέλιξη της αποθεραπείας του. Ταυτόχρονα θα έχει την δυνατότητα να συζητήσει με τον προπονητή της ομάδας αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Ηρακλή .Άλλωστε ο 27χρονος ποδοσφαιριστης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην σύντομη παρουσία του στην ομάδα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και οι συμπαίκτες θα θελήσουν να τον δουν από κοντά μετά την περιπέτεια που περάσει.
Μάλιστα την Κυριακή 1η Νοέμβριου θα παρακολουθήσει και την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Αστέρα Τρίπολης. Στην συνέχεια θα επιστρέψει στην Πορτογαλία για να συνεχίσει την αποθεραπεία του προκειμένου να δυναμώσει το πόδι του. Όταν η κατασταση του βελτιωθεί θα επιστρέψει στην Ελλάδα, περίπου τα Χριστούγεννα και θα ξεκινήσει τις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: