Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Μαζίνιο: «Δίκαιο αποτέλεσμα»

mazinho_karaiskaki2.jpg Εργοτέλης και Αρης δεν πρόσφεραν θέαμα στο Παγκρήτιο και είχαν από μία καθαρή ευκαιρία για να σκοράρουν. Δεν το κατάφεραν, έμειναν στο 0-0 και ο Ιομάρ Μαζίνιο στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς έκανε λόγο για ένα δίκαιο αποτέλεσμα, για να συμφωνήσει ουσιαστικά και ο Νίκος Καραγεωργίου, που παραδέχθηκε το λάθος του στην αποβολή του.


Νίκος Καραγεωργίου: «Το παιχνίδι με τον Άρη ήταν δύσκολο και εξελίχθηκε δύσκολο και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η εβδομάδα δεν ξεκίνησε καλά για εμάς καθώς είχαμε ατυχίες με τραυματισμούς. Δυστυχώς και στο σημερινό παιχνίδι τραυματίστηκαν δύο σημαντικοί παίκτες για εμάς οι Βίσιο και Μπούντιμιρ, οι οποίοι έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην μέχρι τώρα πορεία μας. Το παιχνίδι δεν ήταν καλό και μάλιστα είχαμε προβλήματα με την αποβολή τόσο του Μιχάλη όσο και την δικιά μου. Ήταν λάθος μου η αποβολή ωστόσο ήταν κάπως υπερβολική η υπόδειξη του 4ου διαιτητή να με αποβάλει. Πλέον κοιτάζουμε την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ιομάρ Μαζίνιο: «Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Η ομάδα μας δεν δημιούργησε ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ με εξαίρεση το δοκάρι του Νασούτι σε μια ευκαιρία όμως που ήρθε στα τελευταία λεπτά. Η ομάδα δεν έκανε καλό παιχνίδι είναι η αλήθεια. Είναι ξεκάθαρο ότι οι ποδοσφαιριστές μου είχαν μπερδέψει τους ρόλους τους στο παιχνίδι και το παιχνίδι αυτό θα πρέπει να μας γίνει μάθημα για το επόμενο. Η αντίδρασή μας θα πρέπει να αλλάξει και να μας γίνει μάθημα για την συνέχεια. Ο Γκρασιάν και ο Κόκε που είναι σημαντικοί ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι μας άργησαν να μπουν στον ρυθμό του αγώνα και για αυτό δεν είχαμε καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε από τις γραμμές με τους Κάλβο και Χαβίτο ώστε να εκμεταλλευτούμε τους κενούς χώρους που υπήρχαν αλλά το μάζεμα των παικτών του Εργοτέλη στο κέντρο του γηπέδου έκανε δύσκολο το παιχνίδι μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: