Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

«Αφιερωμένη σε Μπιζέρα, Ζαγοράκη»

santos.jpg Στους Μπιζέρα και Ζαγοράκη αφιέρωσε τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι ο αντίπαλος δυσκόλεψε αρκετά την ομάδα του, συμπληρώνοντας πάντως ότι οι Θεσσαλονικείς θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο γκολ. «Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες», είπε από την πλευρά του ο Γιώργος Παράσχος.


Φερνάντο Σάντος: «Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού αν και η ομάδα του ΠΑΣ μας δυσκόλεψε αρκετά. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί όπως στο πρώτο. Δεν κρατάγαμε την μπάλα σωστά μπροστά κάτι που είναι κρίμα γιατί μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Τη νίκη αυτή θέλουμε να την αφιερώσουμε στον ποδοσφαιριστή Μπιζέρα που όπως ξέρετε χτύπησε. Ευτυχώς βέβαια η κατάσταση του δεν είναι τόσο άσχημη όπως θα μπορούσε να είναι. Επίσης αυτή την νίκη θέλω να την αφιερώσω στον πρώην πρόεδρο Θοδωρή Ζαγοράκη που ήταν και αυτός που με το δικό του πλάνο έφτιαξε αυτήν την ομάδα αλλά και στον νέο πρόεδρο Ζήση Βρύζα που του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες».

Γιώργος Παράσχος: «Το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Δυστυχώς και ενώ είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία από ένα φάουλ δεν αποφύγαμε το γκολ ενώ είχα προειδοποιήσει τους παίκτες μου για τα φάουλ του Λίνο. Αν και έχω μία αμφιβολία ότι το φάουλ εκείνο ήταν επιθετικό και όχι αμυντικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: