Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

"Λευκή" ισοπαλία στο Παγκρήτιο


Ο Φραγκουλάκης μαρκάρει τον Κόκε Εργοτέλης και Αρης ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο Παγκρήτιο, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ελάχιστες οι φάσεις στον αγώνα, σημαντική ευκαιρία έχασε στις καθυστερήσεις ο Ορφανός, δοκάρι στο 81' ο Νασούτι. Με παίκτη λιγότερο από το 57' οι γηπεδούχοι (αποβολή Φραγκουλάκης). Αποβλήθηκε και ο Καραγεωργίου!

Στα πρώτα 45 λεπτά έγινε ένα πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν απλά την εδαφική υπεροχή. Ετσι λοιπόν, ήταν επόμενο οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά σε αγώνα των Κρητικών τη φετινή σεζόν.

Αν μη τι άλλο όμως, το δεύτερο μέρος μπορούσες να το παρακολουθήσεις με περισσότερο ενδιαφέρον. Ο Εργοτέλης ξεκίνησε πολύ πιο δυνατά, χάνοντας μάλιστα σημαντική ευκαιρία με τον Μπούντιμιρ στο 51' όμως αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει γρήγορα, όταν ο Φραγκουλάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (57').

Για τις έντονες διαμαρτυρίες του, λίγο αργότερα αποβλήθηκε και ο τεχνικός των γηπεδούχων, Νίκος Καραγεωργίου, οι επιλογές του οποίου να αφήσει στον πάγκο τους Βερπακόφσκις, Λεάλ ρίχοντας στη μάχη τον αρνητικό Ογκουνσότο, αποδείχτηκαν ατυχείς.

Με παίκτη παραπάνω, ο Αρης επανέκτησε την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως ιδιαίτερα από την είσοδο του Λαμπριάκου στο ματς και μετά, προσπάθησε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για τον Δασκαλάκη, με ανορθόδοξο τρόπο.

Οι ψηλές μπαλιές έγιναν εύκολη λεία για τους αμυντικούς του Εργοτέλη, που στις καθυστερήσεις, λίγο έλλειψε να πάρει το ματς, όταν ο Ορφανός σπατάλησε τεράστια ευκαιρία.

Πάντως και η ομάδα του Μαζίνιο, έφτασε μια "ανάσα" από το γκολ στο 81', όμως η κεφαλιά του προωθημένου Νασούτι, μετά από σέντρα του Τόνι Κάλβο, σταμάτησε στο αιρστερό δοκάρι του Δασκαλάκη.

Αυτή ήταν η 3η φετινή ισοπαλία για τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα.


Η εξέλιξη του αγώνα
1' To παιχνίδι ξεκίνησε
5' Πρώτο σουτ στον αγώνα, το έκανε ο Κάμπορα και μπλόκαρε ο Δασκαλάκης
15' Ο Αρης έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς φάσεις ωστόσο το ματς μέχρι στιγμής
23' Μακρινό φάουλ του Τζούνιορ, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια
30' ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑΠρώτη κάρτα στο ματς, την πήρε ο Φραγκουλάκης για μαρκάρισμα στον Φλάβιο
38' ΑΛΛΑΓΗΑναγκαστική αλλαγή για τον Εργοτέλη, στη θέση του Βίσιο πέρασε ο Γελαδάρης
43' Μέτριο ποιοτικά το παιχνίδι, με τον Αρη απλά να έχει την εδαφική υπεροχή
44' ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑΚάρτα στον Ναφτί για μαρκάρισμα στον Φραγκουλάκη
45' Αδύναμο γυριστό σουτ του Κόκε, μπλόκαρε την μπάλα χωρίς πρόβλημα ο Δασκαλάκης
45+' Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος και είναι η πρώτη φορά φέτος που ο Εργοτέλης πάει στα αποδυτήρια ισόπαλος χωρίς τέρματα

46' ΑΛΛΑΓΗΟ Χαβίτο στη θέση του Φλάβιο
51' Ο Φραγκουλάκης πέρασε κάθετα για τον Μπούντιμιρ μέσα στην περιοχή όμως το σουτ του τελευταίου ήταν άστοχο, με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια
54' Σουτ του Ογκουνσότο από το ύψος της περιοχής, άστοχο. Ο Εργοτέλης έχει ξεκινήσει πολύ πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος
55' Σουτ του Ρουμπάκη με το αριστερό έξω από την περιοχή, μπλόκαρε εύκολα ο Σηφάκης
56' Λάθος του Χίμπλινγκερ, ο Χαβίτο πήρε την μπάλα μπήκε μέσα στην περιοχή, σούταρε όμως ο Δασκαλάκης έπεσε και μπλόκαρε σταθερά
57' κόκκινη κάρταΜαρκάρισμα του Φραγκουλάκη από πίσω στον Φερνάντες, δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για τον παίκτη του Εργοτέλη. Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες από τον Νίκο Καραγεωργίου, που αποβλήθηκε και αυτός από τον τέταρτο διαιτητή!
62' Μετά τις αποβολές, έχει δημιουργηθεί ένταση στο παιχνίδι τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου
65' ΑΛΛΑΓΗΟ Κάλβο στη θέση του Γκρασιάν
70' Μακρινό σουτ του Ναφτί, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Δασκαλάκης
73' ΑΛΛΑΓΗΟ Λεάλ στη θέση του Ογκουνσότο
76' ΑΛΛΑΓΗΟ Λαμπριάκος στη θέση του Ναφτί
77' ΑΛΛΑΓΗΟ Ορφανός στη θέση του Μπούντιμιρ, που τραυματίστηκε
81' Χλιαρό σουτ του Κάμπορα, μπλόκαρε ο Δασκαλάκης
82' ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑΑπό μία κίτρινη κάρτα σε Ρουμπάκη και Αράνο, που συνεπλάκησαν
82' Σέντρα του Κάλβο από δεξιά, κεφαλιά του προωθημένου Νασούτι, η μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Δασκαλάκη
87' ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑKάρτα στον Κόκε για μαρκάρισμα πάνω στον Ρουμπάκη
90+ Εξαιρετική σέντρα του Λεάλ από αριστερά, κεφαλιά του Ορφανού εξ επαφής, άουτ! Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων
90+ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑΚάρτα στον Κουλουχέρη για τράβηγμα στον Λεάλ
90+ Επικίνδυνη σέντρα του Λεάλ από δεξιά, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Σηφάκης


Γήπεδο: Παγκρήτιο
Διαιτητής: Σταθόπουλος (Αχαϊας)

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο (38' Γελαδάρης), Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Ρουμπάκης, Μπέτο, Φραγκουλάκης, Τζούνιορ, Τσεσνάουσκις, Ογουνσότο (73' Λεάλ), Μπούντιμιρ (77' Ορφανός)
Αρης (Ιομάρ Μαζίνιο): Σηφάκης, Νέτο, Κουλουχέρης, Νασούτι, Αράνο, Ναφτί (76' Λαμπριάκος), Φλάβιο (46' Χαβίτο), Φερνάντεζ, Γκρασιάν (66' Κάλβο), Κόκε, Κάμπορα

Δεν υπάρχουν σχόλια: