Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Ανατροπή και... νίκη για τον Εθνικό Αστέρα


Οι παίκτες του Εθνικού Αστέρα πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Κέρκυρας Ο Εθνικός Αστέρας πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη στην αναμέτρηση με τον Εθνικό, του οποίου επιβλήθηκε 2-1 στο Ελληνικό υποχρεώνοντας τους Πειραιώτες στην πρώτη τους φετινή ήττα. Οι "ερυθρόλευκοι" αν και βρέθηκαν να χάνουν από το 4', κατάφεραν να... γυρίσουν το ματς.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν ιδιαίτερα καλό παρά το γεγονός ότι μόλις στο 4' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Ζουαρί, ωστόσο η ομάδα του Αντώνη Μανίκα ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με αυτογκόλ του Μοσχογιάννη.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός ανέβηκε και ο Εθνικός διατήρησε την υπεροχή, ωστόσο το γκολ ήρθε από την πλευρά των φιλοξενούμενων στο 77' με σουτ του Χωριανόπουλου.

Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Σουλογάνης, Μοσχογιάννης, Σύρος, Δήμος (56' Ραμπαβίλας), Γκράιμς, Παγώνης, Σιλιγαρδάκης, Τσουμπίνιο, Ζουαρί (71' Κωστάκης), Χαϊκάλης, Ελ Χαλαουάνι (55' Φαρινόλα).
Εθνικός Αστέρας (Αντώνης Μανίκας): Γκίτκος, Παριανός, Καρατζάς, Τραορέ, Χωριανόπουλος, Ουκάρ, Κολόκας (29' Διαμάντης), Κριπιντίρης, Τζημόπουλος, Γκουεΐ (86' Σικαλόπουλος), Λουάμο (65' Προβατίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: