Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

«Πιο κοντά από ποτέ»

blanco-xanthi.jpgΟ μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο, Χουάν Μπέρος επισήμανε ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία παρά το γεγονός ότι δεν έγινε κάποια νέα πρόταση. Συνεχίζεται η αναζήτηση ισχυρού «συμπαίκτη» του Νίκου Νοτιά στα διοικητικά της «Ένωσης».



Αισιόδοξος ήταν ο μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο σε δηλώσεις του στην εφημερίδα SportDay όπου τόνισε «Δεν έγινε νέα πρόταση, αλλά είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε συμφωνία. Δεν μιλήσαμε για συγκεκριμένα ποσά. Ο πρόεδρος μου εξήγησε πως ο σύλλογος βρίσκεται σε διαδικασία διεργασιών σε διοικητικό και ιδιοκτησιακό επίπεδο».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκεται κοντά στα 200.000 ευρώ ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία και από τις δύο πλευρές ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή μέσα στον επόμενο μήνα.

Από κει και πέρα οι δύο πλευρές εξέφρασαν για μια ακόμα φορά την επιθυμία τους να συνεχίσουν την συνεργασία τους καθώς υπάρχει αμοιβαία ικανοποίηση.

Στην αναμονή ο Νοτιάς

Δεν φαίνεται να έχει βρεθεί ακόμα λύση στο θέμα της χρηματοδότησης στον «δικέφαλο» καθώς δεν έχει βρεθεί κάποιος ισχυρός οικονομικός παράγοντας ο οποίος θα μπορεί να βοηθήσει τον Νίκο Νοτιά. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη και κατά συνέπεια ο Νίκος Νοτιάς δεν δείχνει διατεθειμένος να έρθει από την Νέα Υόρκη. Από κει και πέρα κάποια σενάρια ανέφεραν ότι ο ισχυρός παράγοντας των «κιτρινόμαυρων» θα έρθει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: