Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Μιλιβόγιεβιτς: Να συνεχίσουμε έτσι

aris_omadiki.jpgΟ Άρης σημείωσε σπουδαία νίκη στα Βασιλικά κόντρα στον Ολυμπιακό (3-2) συνεχίζοντας με επιτυχία τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, με δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Η τριπλέτα των Ρουμελιώτη, Κοβάσεβιτς και Μιλιβόγιεβιτς ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά για τους «κίτρινους» με τον τελευταίο να σχολιάζει μια μέρα μετά το θρίαμβο επί των ερυθρολεύκων: «Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει πιο εύκολα»!

Ο Αλεξάντερ Μιλιβόγιεβιτς ήταν από τους κορυφαίους του Άρη, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να φτάσει η ομάδα του στο 3-2 επί του πρωταθλητή Ελλάδας. Αναφερόμενος στη σημασία που έχει αυτό το αποτέλεσμα για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, ο νεαρός Σέρβος τόνισε: «Ο Ολυμπιακός μάς δυσκόλεψε αρκετά, αλλά στα σημεία που έπρεπε, εμείς ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και πιο εύκολα, αλλά το ότι δεν ήμασταν σταθεροί στην απόδοσή μας καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα, μας στοίχισε. Κρατάμε τους βαθμούς της νίκης και συνεχίζουμε, στρέφοντας πλέον την προσοχή μας στον Πανελλήνιο. Πάντως, θεωρώ ότι τέτοιου είδους νίκες θα μας βοηθήσουν πολύ στη συνέχεια. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι κι ελπίζουμε ακόμα καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά.

Κληθείς να σχολιάσει τη δική του απόδοση, ο 26χρονος ακραίος δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος από την δική μου απόδοση, αλλά αυτό που έχει περισσότερη σημασία για μένα είναι ότι όλη η ομάδα αγωνίστηκε πολύ καλά κι έδειξε καλά στοιχεία στο παιχνίδι της. Θεωρώ ότι παρουσιαστήκαμε πολύ καλύτεροι συγκριτικά με το πρώτο ματς απέναντι στην ΑΕΚ και το σίγουρο είναι ότι όσο περνάει ο χρόνος, τόσο θα παίζουμε κι εμείς ακόμα καλύτερα».

Καταλήγοντας ο Μιλιβόγιεβιτς απέδωσε τα εύσημα στον κόσμο του Άρη, ο οποίος δεν σταμάτησε λεπτό να χειροκροτεί και να εμψυχώνει την ομάδα. «Οι φίλαθλοί μας είναι εκπληκτικοί κι όλοι μέσα στην ομάδα θέλουμε να παίζουμε γι΄ αυτούς. Η παρουσία τους στο ματς με τον Ολυμπιακό μάς βοήθησε πάρα και πλέον τους περιμένουμε στο επόμενο εντός έδρας ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: