Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Στο "κυνήγι" του Καβαλά-ρη

Στο παρελθόν ανήκουν τα παιχνίδια ανά τον κόσμο με φόντο το Μουντιάλ με τους συλλόγους να επιστρέφουν στα γνώριμα λημέρια και την Σούπερ Λίγκα. Εβδομη αγωνιστική με αυλαία τριών αγώνων με τεράστιο ενδιαφέρον αφού οι έξι ομάδες που αγωνίζονται φιγουράρουν τις πρώτες οκτώ θέσεις της βαθμολογίας.Η αρχή (16:45) γίνεται το μεσημέρι του Σαββάτου από το όμορφο Ηράκλειο και το Παγκρήτιο να συγκρούονται Εργοτέλης και Αρης με φόντο την 3η θέση της βαθμολογίας, στην οποία μέχρι τώρα ισοβαθμούν παρέα με 11 βαθμούς.

Αμέσως μετά (19:00), ο πρωταθλητής Ολυμπιακός σε μια ακόμα πρόβα πριν από ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ υποδέχεται τον επικίνδυνο και αήττητο εκτός έδρας Αστέρα Τρίπολης. Την ίδια ώρα, στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ μετά την νίκη επί του συμπολίτη Ηρακλή θα προσπαθήσει να κάμψει την αντίσταση και του αξιοθαύμαστου ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο κυρίως πιάτο της Κυριακής, η αρχή (16:45) γίνεται με τα παιχνίδια Ατρόμητος-Λεβαδειακός και Λάρισα-Σκόντα Ξάνθης με τους γηπεδούχους να "κυνηγούν" την παρθενική τους νίκη στο πρωτάθλημα μετά από έξι ανεπιτυχείς προσπάθειες.

Στις 19:00, Ηρακλής και Πανιώνιος διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο "μαντρωμένο" πλέον Καυτατζόγλειο με την διοίκηση του "Γηραιού" να εξαπολύει επίθεση εναντίον της ΝΔ και της διοίκησης του Νεοσμυρνιώτικου συλλόγου να στηρίζει τον Αλβάρο Ρεκόμπα. Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός την ίδια ώρα φιλοξενείται από την εκπληκτική Νέα Καβάλα του κ. Ψωμιάδη με τους "πράσινους" να θέλουν συνέχεια στο σερί. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το ματς της ΑΕΚ κόντρα στον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ με το συγκρότημα του Μπάγεβιτς να επιθυμεί ένα θετικό αποτέλεσμα πριν από σερί 4 αγώνων εκτός έδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: