Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

"Εσωσε" το βαθμό η Κέρκυρα στο Αιγάλεω


Φάση από τον αγώνα Αιγάλεω - Κέρκυρα Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκε Αιγάλεω και Κέρκυρα στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Πολύ καλό το ματς, στο οποίο οι Αθηναίοι προηγήθηκαν 2-0, όμως η αποβολή του Βάσι στο 56' άλλαξε τα δεδομένα και ο ΑΟΚ κατάφερε να σκοράρει δύο φορές και να... σώσει το βαθμό.

To Αιγάλεω είχε σε πολύ καλή ημέρα τον Πουλάκο, ο οποίος σκόρσαρε δύο φορές με κεφαλιά στο 11' και στο 52' και φάνηκε ότι με τα δικά του τέρματα το "σίτι" επρόκειτο να φτάσει στην κατάκτηαη της πρώτης του φετινής νίκης.

Ωστόσο, τέσσερα λεπτά αργότερα άρχισαν τα δυσάρεστα για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου μιας και ο Βάσι αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι και άφησε τους Αθηναίους με αριθμητικό μειονέκτημα στον αγωνιστικό χώρο.

Η Κέρκυρα δεν άφησε την ευκαιρία αναξιοποίητη. Οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα, άσκησαν πίεση στην εστία του Ταμπάση και κατάφεραν να την παραβιάσουν δύο φορές σε τρία λεπτά. Στο 75' ο Λαμπρόπουλος με σουτ μείωσε και στο 77' ο Σίλβα με κεφαλιά ισοφάρισε.

Αιγάλεω (Σούλης Παπαδόπουλος): Ταμπάσης, Τσαμπούρης, Παντίδος, Πουλάκος (66' Μπερνιδάκης), Ουμουρί, Σκάρος, Τσιρογιάννης (88' Παυλίδης), Κοκκίνης, Φρίμπονγκ, Μαντζουράκης, Βάσι.
Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Λουρένσο (59' Γιανιτσανάκης), Βενέτης, Ιωάννου (66' Σίλβα), Φλαβίνιο, Μπερνς, Παρασκευαΐδης, Τσίγκας, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Μακρυδημήτρης (46' Λαμπρόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: