Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Χωρίς τους Ουρουγουανούς ο Πανιώνιος


Εστογιάνοφ και Ρεκόμπα Ο Πανιώνιος θα παραταχθεί στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ηρακλή, χωρίς τον Αλβαρο Ρεκόμπα και τον Φαμπιάν Εστογιανόφ. Κι αν για τον πρώτο ήταν αναμενόμενος ο αποκλεισμός του από την αποστολή, για τον δεύτερο η έκπληξη ήταν δυσάρεστη για την τεχνική ηγεσία.

Ο παίκτης ο οποίος ταλαιπωρήθηκε αρκετό διάστημα από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, ήταν έτοιμος να επιστρέψει, όμως την τελευταία στιγμή αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Το ιατρικό επιτελείο εκτιμά ότι πρόκειται για τράβηγμα, όμως η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει την Δευτέρα.

Από κει και πέρα, εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Ανδριόλας (ο οποίος έχει προσβληθεί από ίωση και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή), αλλά και οι Λάτκα, Κούρντι και Λουκίνας.

Ετσι οι παίκτες που ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη είναι οι: Μπέλιτς, Μπεθέρα, Μανιάτης, Γουέλιγκτον, Σμόγιε, Τζαβέλας, Κοντοές, Σιόβας, Ομο, Νικολάου, Καστελιόνε, Κουμορτζί, Κούκετς, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος, Κοντοχρήστος, Σκούφαλης, Σίμωσης, Ριέρα, Μπάλαμπαν.

Ο Πανιώνιος έχει στη διάθεση του πεντακόσια (500) εισιτήρια για τη Θύρα 1, στο πέταλο, του Καυτανζογλείου Σταδίου για τον αγώνα τα οποία διατίθενται το Σάββατο από τον σύνδεσμο φιλάθλων Πάνθηρες και την Κυριακή έξω από τη Θύρα 1 του γηπέδου, από τις 17.00 έως την έναρξη του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: