Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Σπουδαίο "διπλό" ο Πιερικός στη Ρόδο



Οι παίκτες του Πιερικού πανηγυρίζουν το γκολ του Ολγκίν Σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-1 πέτυχε ο Πιερικός στη Ρόδο σε βάρος του Διαγόρα, ο οποίος υπέστη την πέμπτη ήττα του στους έξι τελευταίους αγώνες. Η ομάδα της Κατερίνης πέτυχε το γκολ που της χάρισε τους τρεις βαθμούς στο 90' με τον Ολγκίν.

Στο πρώτο ημίχρονο η ποιότητα του αγώνα δεν ήταν καλή, ενώ η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου κατάφερε να ανοίξει το σκορ έχοντας και την εύνοια της τύχης. Ηταν το 28' όταν ο Κωνσταντινίδης βρήκε την μπάλα μετά από το σουτ του Γκουγκουλιά στο δοκάρι και την έστειλε στα δίχτυα του τερματοφύλα Βελλίδη.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός ανέβηκε και οι νησιώτες έφτασαν στην ισοφάριση στο 66' με σουτ του Σπάρταλη. Οι Ροδίτες πίεσαν και για το δεύτερο τέρμα αλλά οι "μελανόλευκοι" αμύνθηκαν σωστά και μάλιστα στο 90'... έκλεψαν και τη νίκη όταν ο Φρέντερικς έβγαλε τον Ολγκίν στην πλάτη της άμυνας και αυτός αφού απέφυγε τον Βελλίδη, πλάσαρε στην κενή εστία διαμορφώνοντας το θετικό αποτέλεσμα.

Διαγόρας (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Δήμου, Μπριλλάκης, Κορακάκης (46' Στρατάκης), Τσιάτσιος, Κωνσταντινίδης, Μιλόσκοβιτς, Χρήστου, Τριανταφύλλου, Ουέλινγκτον (56' Σπάρταλης), Ρούσεφ.
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Κοτταράς, Καλλιμάνης, Γιαζιτζόγλου, Μακρής, Μαρτίνες, Παντελιάδης (69' Χατζηζήσης), Γκουγκουλιάς (58' Ολγκίν), Τασίδης, Εξουζίδης, Θάνος (46' Φρέντερικς), Πέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: