Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Γιατί αντικαταστάθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο…



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Πολλοί ήταν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης που αναρωτήθηκαν για ποιον λόγο ο Μανουέλ Πελεγκρίνι αντικατέστησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 67’ λεπτό της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα.

Ο λόγος είναι ότι το χθεσινό ματς ήταν το δεύτερο παιχνίδι του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, ύστερα από τη δίμηνη απουσία του, και ο Χιλιανός προπονητής δεν θέλησε να ρισκάρει, όπως τον συμβούλεψε ο δόκτωρ Φαν Ντάικ.

Συγκεκριμένα, ο γιατρός που χειρούργησε τον 24χρονο παίκτη είχε αναφέρει πως: «Εάν ο Ρονάλντο παίξει περισσότερο από 60 λεπτά στο ντέρμπι, τότε υπάρχει κίνδυνος υπότροπης». Ο διεθνής ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία να παίξει και έτσι έγινε. Ο Ρονάλντο ρίσκαρε με τη συμμετοχή του και λίγο έλειψε να γράψει στο ντεμπούτο του στο «El Classico» το όνομά του, αλλά ο Βαλντέζ δεν του το επέτρεψε.

Εν τω μεταξύ, ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ συγκέντρωσε πάνω του τα… λέιζερ των οπαδών της Μπαρτσελόνα, όποτε είχε την μπάλα στην κατοχή του. Η χρήση των λέιζερ έχει γίνει σύνηθες φαινόμενο στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, αλλά απαγορεύεται και τιμωρείται. Μάλιστα, στη Νάπολι είχε επιβληθεί πρόστιμο 15.000 ευρώ για κάτι παρόμοιο σε ένα παιχνίδι του ιταλικού πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: