Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

«Όλα ή τίποτα με Έβερτον»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/4f578a81c7d1bc2c4351cefb812afc15_L.jpg?1259574590?1259574590?1259574590

Σαν τελικό χαρακτήρισε τον αγώνα με την Έβερτον ο Ισμαέλ Μπάνκο. Ο Αργεντινός στράικερ μίλησε στην ιστοσελίδα της UEFA και τόνισε ότι η ΑΕΚ θέλει τη νίκη για να προχωρήσει στο Europa League, στο μοναδικό στόχο που έχει απομείνει.

«Ακόμη δεν έχουμε ξεπεράσει τα πολλά γκολ (4-0) που πέτυχαν εναντίον μας στο πρώτο παιχνίδι. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για μας, κάτι σαν τελικός αφού δεν επιτρέπεται να χάσουμε. Είναι ένας αγώνα ‘όλα ή τίποτα’, επειδή χάσαμε την ευκαιρία να νικήσουμε την ΜΠΑΤΕ στην έδρα μας. Η σεζόν δεν έχει εξελιχθεί καλά για μας και δυστυχώς μάλλον έχουμε μείνει πολύ πίσω για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, συνεπώς το να προχωρήσουμε στο Europa League είναι πολύ σημαντικό για τους φιλάθλους και τους παίκτες», τόνισε ο Αργεντινός φορ.

Για το γρήγορο γκολ που πέτυχε με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ο Μπλάνκο τόνισε: «Δεν είχα σκοπό να βρω δίχτυα μετά από 15 δευτερόλεπτα, αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή και εγώ ήμουν σε εγρήγορση μολονότι το παιχνίδι είχε μόλις αρχίσει».

Φέτος, η μπάλα δεν θέλει τον «Ζορό» ο οποίος έχει χάσει πολλά γκολ. «Ήμουν στενοχωρημένος γιατί φέτος η μπάλα δεν έλεγε να πάει στα δίχτυα από μένα. Είτε περνούσε λίγο δίπλα από το δοκάρι είτε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου και οι φίλαθλοι με στήριξαν και τώρα σκοράρω ξανά», τόνισε, ενώ ανέλυσε την αγωνιστική του φιλοσοφία. «Ποτέ μου δεν περιμένω να μου στρωθεί η μπάλα στο πιάτο για να σκοράρω. Ανέκαθεν ήμουν μαχητής και δεν ντρέπομαι να δουλεύω σκληρά. Γυρίζοντας σπίτι μετά από κάθε αγώνα ξέρω πως έδωσα μάχη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: