Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Ν.ΚΑΣΤΙΓΙΟ - «Θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό»



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ένας γνώριμος βρέθηκε χθες στο «Καραϊσκάκη» για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τον Νέρι Καστίγιο, ο οποίος για μια ακόμα φορά εξέφρασε την επιθυμία του να φορέσει και πάλι την φανέλα των Πειραιωτών.


«Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια. Θέλω να γυρίσω, αλλά έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο και δεν με αφήνουν να φύγω. Έχουν συμβεί πολλά τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να μην παίζω ποδόσφαιρο. Έχασα τη μητέρα μου, χώρισα, αλλά θέλω πολύ να ξαναπαίξω και μακάρι να το κάνω για τον Ολυμπιακό.

Η αλήθεια είναι ότι δεν με αφήνει ο Αχμέτοφ ( πρόεδρος της Σαχτάρ) και θα ψάξω τρόπο. Έχω ακόμη δυο χρόνια συμβόλαιο και έχω περάσει πολύ δύσκολα. Δεν μπορώ να παίξω σε άλλη ομάδα. Εδώ είναι το σπίτι μου (και έδειξε με το χέρι του το Καραϊσκάκη)».

Ερωτηθείς για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι: «Οι δημοσιογράφοι τα είχαν γράψει, δεν είχα μιλήσει ποτέ με Παναθηναϊκό». «Νέρι, σε θέλουμε πίσω, έλα στον Θρύλο», του έλεγαν όσοι τον έβλεπαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: