Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Οργή λαού

Η διαιτησία μπορεί να έχει παίξει τον δικό της ρόλο στη μέχρι τώρα πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι ο κόσμος των «κίτρινων» εθελοτυφλεί και δεν βλέπει την πραγματικότητα από όλες τις διαστάσεις.
Από όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, οι παίκτες δεν ήταν δυνατό να παραμείνουν στο «απυρόβλητο». Φέρουν μεγάλη ευθύνη, καθώς αυτοί αγωνίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Για ακόμη μια φορά φέτος, βίωσαν την οργή του κόσμου του Άρη. Και μάλιστα περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Οι αντιδράσεις που υπήρξαν μετά τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Καβάλα, χαρακτηρίζονται «λάιτ» σε σχέση με αυτές που διαδραματίστηκαν μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα. Οι αποδοκιμασίες του συγκεντρωμένου πλήθους(περίπου 300 άτομα) ήταν έντονες. Ακόμα και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές δεν περίμεναν κάτι τέτοιο. Έφυγαν τρέχοντας από τα αποδυτήρια για το λεωφορείο, το οποίο μάλιστα έφυγε από άλλο δρόμο, καθώς η Παπαναστασίου ήταν μπλοκαρισμένη από τους οπαδούς και τις διμοιρίες τον ΜΑΤ. Βέβαια ορισμένες ενέργειες του τύπου ρίψη μπουκαλιών, ήταν απαράδεκτες από μερίδα του πλήθους, μιας λίγο έλειψε να χτυπήσουν άνθρωποι της ασφαλείας αλλά και δημοσιογράφοι.
Όπως και να έχει η ουσία είναι μια. Η υπομονή του κόσμου εξαντλήθηκε. Χθες και παρά την βαριά ήττα της Τούμπας γέμισε το γήπεδο για να συμπαρασταθεί στους παίκτες. Ωστόσο και πάλι έφυγε απογοητευμένος, στεναχωρημένος, νευριασμένος, τσατισμένος. Για αυτό και ένας μέρος του περίμενε έξω από τα αποδυτήρια για να τους τα ψάλλει. Με αυτόν τον τρόπο τους έστειλαν ένα τελευταίο μήνυμα…μια τελευταία προειδοποίηση. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: