Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Σπανός: «Επιβράβευση με πριμ στους παίκτες»



Επιμέλεια: Δ.Μ.

«Τα αγαθά κόποις κτώνται» λέει μια σοφή παροιμία και φαίνεται ότι την ασπάζεται και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός. Για του λόγου το αληθές, ο ισχυρός άντρας της ομάδας του Περιστερίου θα ανταμείψει τους ποδοσφαιριστές με ένα πριμ της τάξεως των 50.000 ευρώ για τη συγκομιδή των τεσσάρων βαθμών που έχουν επιτύχει στα δυο τελευταία παιχνίδια με Ηρακλή και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα.

«Ευτυχώς δεν μας στοίχησαν οι χαμένες ευκαιρίες»

Από εκεί και πέρα, στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Γιώργος Δώνης , έδωσε τις ευχές του στον ΠΑΣ, μη ξεχνώντας ότι και ο ίδιος έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του ¨Άγιαξ της Ηπείρου¨: «Ο ΠΑΣ είναι μια πολύ σημαντική ομάδα με ιστορία και πολύ κόσμο. Εύχομαι να μείνει στην κατηγορία, διότι το ποδόσφαιρο χρειάζεται τέτοιες ομάδες σαν τον ΠΑΣ».

Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απόδοση της ομάδας του, εστιάζοντας κυρίως στο γεγονός ότι αυτή τη φορά, οι χαμένες ευκαιρίες δεν τους στοίχησαν : «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, που μας δίνει και μια πολύ σημαντική βαθμολογική ανάσα. Στα δύο προηγούμενα ματς φθάσαμε πολύ κοντά στη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε και ευτυχώς που τώρα μπορέσαμε και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ένα αποτέλεσμα που το πήραμε παρά το άγχος που είχαμε. Ήμασταν καλύτεροι, ειδικά μετά το 30', όταν και δημιουργήσαμε φάσεις. Είχαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς εύκολα, αλλά πάλι η κακή μας συνήθεια να χάνουμε ευκαιρίες παραλίγο να μας στοιχίσει. Ευτυχώς, τελικά κρατήσαμε και πήραμε τη νίκη».

Ξύπνησαν οι μνήμες

Με νωπές ακόμα τις μνήμες από το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας στο Καυτανζόγλειο, όταν το 2-0 μετατράπηκε σε 2-2, οι παίκτες του Ατρόμητου δεν θέλησαν να είναι στο ίδιο έργο θεατές. Το σενάριο αυτή τη φορά είχε διαφορετικό τέλος, με τον Νεμπεγλέρα να αναφέρει ότι «μετά το 2-0 μάς ξύπνησαν μνήμες Καυτανζόγλειο. Αν κερδίζεις 2-0, δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό που μας συνέβη. Ίσως να μάθαμε από τα λάθη μας». Από την πλευρά του, ο σκόρερ του πρώτου γκολ, Μπρίτο, πρόσθεσε: «Είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί. Έχει ακόμα πολύ δρόμο το πρωτάθλημα και δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με σιγουριά. Η σημερινή ήταν μια νίκη ψυχολογίας. Είμαι χαρούμενος που πέτυχα ένα όμορφο γκολ και βοήθησα την ομάδα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: