Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΒΕΝΓΚΕΡ: «Δεν χάθηκε τίποτα»



Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Την πίστη του πως η Άρσεναλ μπορεί να καλύψει τη διαφορά και τελικά να κατακτήσει το πρωτάθλημα εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας, Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Γάλλος προπονητής επισήμανε πως στο ντέρμπι του «Έμιρειτς» τα πάντα πήγαν καλά για την Τσέλσι, που όπως την είδε θα έχει απώλειες στη συνέχεια.

«Η Τσέλσι είναι μία ομάδα που ξέρει πολύ καλά να εμφανίζει τις αρετές της και να κρύβει τα μειονεκτήματα της. Εμείς στο πρώτο μέρος προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε την μπάλα στην κατοχή μας, προσπαθώντας να βγάλουμε το ημίχρονο. Όμως η Τσέλσι έχει πολύ καλούς παίκτες στηνβ επίθεση και κατάφερε να μας κάνει τη ζημιά», είπε ο Βενγκέρ μετά το τέλος του αγώνα για να συνεχίσει:

«Βάσει όσων είδα στον αγωνιστικό χώρο, η Τσέλσι θα έχει απώλειες στη συνέχεια. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε όλσα περισσότερα παιχνίδια έχουμε μπροστά μας και να μειώσουμε το -11 της διαφοράς από την κορυφή».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Τσέλσι, Κάρλο Αντσελότι, δήλωσε: «Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη μέσα σε μία πολύ δύσκολη έδρα και κόντρα σε μία ομάδα που είναι ανάμεσα σε εκείνες που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Στον αγώνα έκανε τη διαφορά η κλάση του Ντιντιέ Ντρογκμπά που είναι πολύ μεγάλος σκόρερ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: