Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Νοκ άουτ για φέτος ο Σίλβα!



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Διάστρεμμα (δευτέρου βαθμού) έσω συνδέσμου στο δεξί γόνατο έχει υποστεί ο Νταβίντ Σίλβα, όπως αναφέρουν τα ισπανικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της Βαλένθια, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα.

Αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τους τρεις αγώνες στην Primera Division (με Μπιλμπάο, Ρεάλ Μαδρίτης και Λα Κορούνια) και σε δύο παιχνίδια του Europa League (με Λικ και Τζένοα).

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στη Μαγιόρκα και το βράδυ του Σαββάτου υπέφερε από τους πόνους. «Είναι χαρούμενος, επειδή θα μπορούσε να είχε υποστεί χειρότερο τραυματισμό. Σε τέσσερις εβδομάδες μπορεί να δουλέψει σε κανονικό ρυθμό με τους συμπαίκτες του», τόνισε ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου των «νυχτερίδων», Χόρχε Καντέλ, και πρόσθεσε: «Τις επόμενες ημέρες θα μείνει σε ακινησία και θα δουλέψει σε αργό ρυθμό».

Ο Σίλβα εκτιμάται ότι θα αποτελέσει την πρώτη «μεταγραφή» της Βαλένθια τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αφού θα επανέλθει στις 3 Ιανουαρίου (όταν η ομάδα του υποδέχεται την Εσπανιόλ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: