Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πριμ 200 χιλιάδων ευρώ



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο... γνωστός φάκελος του Σωκράτη Κόκκαλη έκανε πριν από ένα ντέρμπι ξανά την εμφάνισή του με τον πρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ να ενημερώνει τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κούλη Δουρέκα ότι σε περίπτωση νίκης οι παίκτες θα μοιραστούν 100 χιλιάδες ευρώ για κάθε γκολ που θα σημειώνουν. Ετσι το 2-0 των νικητών σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι θα μοιραστούν 200 χιλιάδες ευρώ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εμφανώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του ματς είπε μετά το τέλος του: «Εγινε ένα ωραίο ματς στο οποίο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Θα μπορούσε μάλιστα να είχε κερδίσει και με μεγαλύτερη διαφορά. Ακόμη όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ακόμη έχουμε δρόμο. Ελπίζω όμως στο τέλος εμείς να το πάρουμε ξανά», κατέληξε ο Σωκράτης Κόκκαλης ο οποίος ερωτηθείς για το τί θα γίνει με τις μεταγραφές... απάντησε με πολλά χαμόγελα και την ατάκα: «αντε γεια».

Το ίδιο χαρούμενος και ο Πέτρος Κόκκαλης στάθηκε περισσότερο στο θέαμα του ντέρμπι και πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο, αν θέλει να μας ρίξει από την κορυφή. Δεν ήταν εμφάνιση ομάδας αυτής (σ.σ. του Παναθηναϊκού) η οποία θέλει να πάρει τα πρωτεία». Επίσης ο Πέτρος Κόκκαλης αναφέρθηκε και στο θέμα των μεταγραφών λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μεταγραφές πάντα γίνονται...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: