Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

"Πράσινες" καταγγελίες...


Ο Τζόρβας παραπονιέται στον Κάκο Όταν καθυστερείς 2,5 ώρες επειδή γίνονται... οδομαχίες γύρω από το "Καραϊσκάκης". Όταν η περιοχή του Παναθηναϊκού θυμίζει κρανίου τόπου με το χορτάρι να έχει καεί. Όταν ο Τζόρβας καταγγέλλει πως δέχεται πυρά από αεροβόλο. Όταν στο χορτάρι βρίσκεται ακόμη και σουγιάς (!), ε τότε κάτι φταίει. Στο "τριφύλλι" είναι πυρ και μανία με όσους ευθύνονται για το κλίμα και την ατμόσφαιρα στην έδρα του αιωνίου.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού επιδείκνυε τα σημάδια του στα πλευρά, λέγοντας ότι διαρκώς τον σημάδευαν με αεροβόλο. Ο σουγιάς βρέθηκε ανοιχτός και γράφτηκε μάλιστα και στο φύλλο αγώνα. Το οποίο οι "πράσινοι" υπέγραψαν με κάθε επιφύλαξη, επειδή συν τοις άλλοις ζήτησαν αρκετές φορές διακοπή του ματς, κάτι που ο Κάκος αγνόησε.

Αντίθετα, από την έκθεση του Ταξίαρχου της αστυνομίας, φαίνεται περίτρανα πως δεν ευθύνεται ο Παναθηναϊκός για το γεγονός ότι υπήρξε αυτή η μεγάλη καθυστέρηση στην άφιξη της ομάδας στο Φάληρο. Κάτι που φυσικά εκνεύρισε τους πάντες. Φτάσαμε στο σημείο να κατεβαίνουν οι ποδοσφαιριστές στο Καλλιμάρμαρο και να κάνουν βόλτες στο δρόμο επειδή δεν άφηνε η αστυνομία να προχωρήσει το πούλμαν!

Σκεπτικισμός και συνέχεια

Ασφαλώς, το όλο κλίμα και η ατμόσφαιρα στο "Καραϊσκάκης" επηρέασαν τον Παναθηναϊκό. Όμως, παράλληλα υπάρχει και σκεπτικισμός στο "πράσινο" στρατόπεδο. Για το πώς είναι δυνατόν να χάνεις στο πρώτο ημίχρονο όταν έχεις κάνει 10 σουτ, έναντι μόλις 2 του αντιπάλου. Και κυρίως για την ανύπαρκτη αντίδραση της ομάδας μετά το πρώτο γκολ του ΟΣΦΠ (δηλαδή στο 2ο ημίχρονο).
Ψυχολογικά είναι φυσιολογικό οι πάντες να είναι "σκασμένοι". Όμως, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ακόμη υπάρχουν 18 ματς και η διαφορά από την κορυφή είναι μία... γκέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: