Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Εξοργισμένοι οι παίκτες της ΑΕΚ

Ποιος είδε τους παίκτες της ΑΕΚ και δεν τους φοβήθηκε… Η καθυστέρηση πληρωμών στην Ένωση συνεχίζεται και παρότι οι ποδοσφαιριστές είχαν επιταγή πληρωμής με σημερινή ημερομηνία, ανακάλυψαν πως δεν υπήρχε διαθέσιμο ποσό, πηγαίνοντας εξοργισμένοι στην προπόνηση της Δευτέρας (30/11).

Τα αίματα έχουν ανάψει εδώ και δύο εβδομάδες περίπου αλλά το σημερινό έσταξε τη σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι της υπομονής των «κιτρινόμαυρων», απειλώντας να μην καταλύσουν στο ξενοδοχείο που επρόκειτο να διαμείνουν παραμονές του αγώνα ενώ μερικοί σκέφτηκαν και να μην αγωνιστούν.

«Η κατάσταση είναι τραγική. Πήγαμε στην τράπεζα και δεν υπήρχαν λεφτά. Όλοι λέτε πως δε χάσουμε τα χρήματα μας, αλλά κανείς δε μας ενημέρωσε πως δεν υπάρχουν χρήματα στο λογαριασμό», φέρεται να είπαν οι παίκτες στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και Βασίλη Δημητριάδη.

Ο τιμ μάνατζερ της Ένωσης ζήτησε νέα περιθώρια υπομονής από τους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια επικοινώνησε με τον Νίκο Θανόπουλο. Ο τελευταίος εφόσον ενημερώθηκε, μίλησε με τον μεγαλομέτοχο Νίκο Νοτιά και τον υποψήφιο επενδυτή Χαράλαμπο Κοζώνη και οι τρεις άντρες φέρονται να έχουν προγραμματίσει τηλεδιάσκεψη προκειμένου να βρεθεί μία άμεση λύση στο οικονομικό αδιέξοδο.

Γίνεται προφανές πως το μεγαλύτερο στοίχημα της ΑΕΚ για την τρέχουσα σεζόν δεν είναι το αγωνιστικό κομμάτι και κάποια διάκριση σε αυτό (αφού άμεσα ή έμμεσα οι περισσότεροι στόχοι έχουν χαθεί), αλλά η επίλυση του οικονομικού, όσο γίνεται γρηγορότερα, καθώς δεν ήταν και λίγες οι σειρήνες που ακούστηκε περί προσφυγών από τους ποδοσφαιριστές, ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.


Επιμέλεια : Κατερίνα Μπιτίτσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια: