Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Συλλήψεις και φύλλο αγώνα


Επεισόδια πριν από το παιχνίδι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Στον εισαγγελέα Πειραιά οδηγήθηκαν την Δευτέρα οι δέκα συλληφθέντες πριν από το ποδοσφαιρικό, αλλά και το μπασκετικό ντέρμπι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού την Κυριακή. Ολοι βαρύνονται με την κατηγορία για αντίσταση κατά της αρχής και επεισόδια, τα οποία είχα και ως αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό χάος και για τον λόγο αυτό να καθυστερήσει και η προσέλευση του Παναθηναϊκού στο γήπεδο.

Πλέον ασκήθηκε ποινική δίωξη σε 8 από αυτούς, με τις κατηγορίες για διατάραξη κοινής ειρήνης από κοινού, παρακώλυση συγκοινωνιών από κοινού και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας. Η εισαγγελέας Πειραιά παρέπεμψε τα οκτώ αυτά άτομα να δικασθούν σήμερα ενώ τέθηκαν υπό κράτηση.

Στο μεταξύ, ο Τάσος Κάκος, έγραψε στο φύλλο αγώνα για τους σουγιάδες και τις κροτίδες, αλλά και τα καπνογόνα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, όχι όμως και για το αεροβόλο, που όπως ισχυρίζεται ο Αλέξανδρος Τζόρβας υπήρχε στο γήπεδο και τον είχε σαν στόχο. Ο Κερκυραίος διαιτητής αρνήθηκε να το αναφέρει, καθώς όπως είπε είναι κάτι που δεν μπορεί να αποδειχθεί.

Πλέον αναμένεται η πειθαρχική επιτροπή να καλέσει σε απολογία τον Ολυμπιακό, ο οποίος αν θεωρηθεί υπότροπος, κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας του. Αν είναι μία αγωνιστική, τότε θα παίξει χωρίς κόσμο στο ματς με τον Πανθρακικό, ενώ αν είναι δύο αγωνιστικές, τότε δεν θα έχει τους οπαδούς του και κόντρα στην ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: