Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Μουντιάλ 2010: Ο Μπόνο των U2 στο πλευρό της Ακτής Ελεφαντοστού!



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Οι Ιρλανδοί φίλαθλοι είναι ακόμα "πληγωμένοι" από τον τρόπο που η εθνική ομάδα της χώρας τους έμεινε εκτός τελικής φάσης Παγκοσμίου Κυπέλλου και δεν έχουν συγχωρήσει ακόμα τη FIFA για τη στάση που κράτησε μετά το αντικανονικό χέρι του Ανρί στον αγώνα μπαράζ των δύο ομάδων στο "Σταντ ντε Φρανς".

Ένας μάλιστα από τους πιο διάσημους Ιρλανούς, ο αρχηγός του διάσημου συγκροτήματος U2, Μπόνο, ξεσπάθωσε με δηλώσεις του κατά της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ θα υποστηρίζει την... Ακτή Ελεφαντοστού.

"Η FIFA είναι γεμάτη από εξυπνάκηδες. Τουλάχιστον να εκμεταλλευτούν τη γνώση που διαθέτουν για να αφήσουν τις νέες τεχνολογίες να αξιοποιηθούν στο ποδόσφαιρο", τόνισε ο Μπόνο κατά τη διάρκεια καμπάνιας της αθλητικής εταιρίας Nike για τον αγώνα κατά του Aids, και συνέχισε:

"Είμαι πολύ ενοχλημένος, αυτό που έγινε ήταν κάτι το εκπληκτικό. Τώρα στο Μουντιάλ θα υποστηρίξω την Ακτή Ελεφαντοστού του φίλου μου Ντιντιέ Ντρογκμπά. Εκτός των άλλων η σημαία τους έχει τα ίδια χρώματα με αυτά της Ιρλανδίας.

Και έπειτα ίσως έχει έρθει η στιγμή για μία αφρικανική ομάδα να κατακτήσει το Μουντιάλ. Θα ήταν μία μεγάλη χαρά, μετά από όλα αυτά που έχουν περάσει και περνούν ακόμα οι πληθυσμοί αυτής της ηπείρου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: