Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Σαμαράς: «Παράδεισος η Σέλτικ»


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ευτυχής στη Γλασκώβη, ικανοποιημένος με το ρόλο του στη Σέλτικ, και… ήσυχος για τη θέση του στην ομάδα δήλωσε ο Γιώργος Σαμαράς στον Τύπο της Σκωτίας. Οι «καθολικοί» βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού, αλλά ο Έλληνας επιθετικός δεν φοβάται πως η έλευση νέου φορ θα έχει αρνητικές επιδράσεις πάνω του.

«Είμαι μέλος της ομάδας και προσπαθώ όταν με επιλέγει ο προπονητής μου να σκοράρω και να βοηθώ με την απόδοσή μου. Αν δεν καταφέρω να σκοράρω, προσπαθώ τουλάχιστον να τροφοδοτήσω κάποιον συμπαίκτη μου. Δεν αντιδρώ στις φήμες για την απόκτηση νέου επιθετικού και αφοσιώνομαι στη δική μου απόδοση. Δεν ξέρω πόσοι παίκτες θα έρθουν τον Ιανουάριο, αλλά αν έρθουν σίγουρα θα είναι για καλό της ομάδας και θα μας βοηθήσουν να κατακτήσουμε τον τίτλο», τόνισε ο «Sam» και πρόσθεσε:

«Αισθάνομαι πως είναι 100% στα πλάνα του προπονητή. Είναι ειλικρινής άνθρωπος και οι παίκτες γνωρίζουν την κατάσταση. Αγωνίζομαι, σκοράρω και πιστεύω πως γενικά έχω καλή απόδοση. Δεν σκέφτομαι να φύγω από τη Σέλτικ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος στη Γλασκώβη. Είμαι σε μία ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και διεκδικεί τίτλους. Είναι παράδεισος. Αντιμετωπίζω τα θετικά και τα αρνητικά σχόλια με τον ίδιο τρόπο. Βλέπω τους αγώνες, αναλύω τα λάθη μου και προσπαθώ να μάθω από αυτά. Δεν επαναπαύομαι λέγοντας στον εαυτό μου πως έπαιξα καλά».

Ο Γιώργος Σαμαράς θα είναι παρών στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Εθνική ομάδα, αλλά για την ώρα είναι αφοσιωμένος ολοκληρωτικά στη Σέλτικ. «Δεν θέλω να σκέφτομαι από τώρα το Μουντιάλ. Για την ώρα το μυαλό μου είναι στη Σέλτικ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: