Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Ανεβασμένη η ψυχολογία στο Περιστέρι


Οι παίκτες του Ατρομήτου πανηγυρίζουν το γκολ του Μπρίτο Η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως είναι φυσικό επανέφερε στις τάξεις του Ατρόμητου την αισιοδοξία για καλύτερη πορεία στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Πλέον η σκέψη όλων στο Περιστέρι, στρέφεται στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο οποίο θα έχουν μαζί τον κόσμο τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξασφάλισε 500 εισιτήρια για το ματς πρωταθλήματος της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφάλειας του αγώνα, την ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος ασφάλειας, Νίκος Βατικιώτης και ο υπεύθυνος διαχείρισης εισιτηρίων, Γιώργος Χατζής.

Στη σύσκεψη έγινε δεκτό το αίτημα του Ατρόμητου για την εξασφάλιση εισιτηρίων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι φίλαθλοι της ομάδας. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ και αντιστοιχούν στη θύρα 22 του ΟΑΚΑ.

Η διάθεσή τους θα ξεκινήσει από την Δευτέρα και θα συνεχιστεί μέχρι την Πέμπτη, από τις 17.30 ως τις 20.30, από το Τμήμα Διαχείρισης εισιτήριων της ΠΑΕ. Σε αυτό το διάστημα (Δευτέρα ως Πέμπτη) προτεραιότητα για την αγορά των εισιτηρίων έχουν οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας".

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Ηλίας Κάμπας ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής ανέβασε πυρετό, δεν προπονήθηκε την Δευτέρα και παρέμεινε κλινήρης στο σπίτι. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους (μία αγωνιστική) οι Φαβάλι και Νεμπεγλέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: