Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

«Δεν μπορεί ο... Τεν Κάτε»!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/e41c2e67b9b0e211e65ba8755f31b7c0_L.jpg?1259580343?1259580343?1259580343

Ο Μίμης Δομάζος μίλησε για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού και αναρωτήθηκε για τις δυνατότητες του ρόστερ. Αναφέρθηκε και στον Τεν Κάτε τονίζοντας ότι είναι καλός για... γυμναστής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Sentra 103,3»:

Για την εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι:

«Ισως δε φταίνε και οι ποδοσφαιριστές, γιατί τους έχουν δώσει αυτή την εικόνα... Αν δείτε όσα παιχνίδια έχουν παίξει, ο Παναθηναϊκός κερδίζει χωρίς να παίζει μπάλα. Με αυτό το ρόστερ που υπάρχει και να μην παίζει μπάλα, να κερδίζει με ένα γκολ, που μπαίνει πάντα στο τέλος του αγώνα ή στο τέλος του ημιχρόνου. Αυτό που κάνανε, τους έκανε χτες ο Ολυμπιακός».

Για το ρόστερ:

«Ο Ολυμπιακός μπορεί και να χάσει βαθμούς με την Ξάνθη, αλλά αυτό δεν θα με χαροποιήσει. Εγώ ήθελα να δω τους παίκτες που έχουμε αγοράσει με 40 εκατ. να παίζουν και να κερδίζουν. Και άκουσα και λέγανε ότι το ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι καλό. Ποιο ρόστερ είναι καλό; Για τον Ατρόμητο; Εμείς το ρόστερ το θέλαμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Τι να λέμε τώρα; Εντάξει, το πρωτάθλημα δεν χάθηκε...».

Για την απουσία του Καραγκούνη:

«Ο Καραγκούνης είναι ένας παίκτης που τα δίνει όλα. Δίνει και την ψυχή του και χτες που δεν έπαιξε ο Παναθηναϊκός έχασε τη δύναμη και τη θέληση που έχει. Επρεπε να τον έχει ο Τεν Κάτε έστω στον πάγκο».

Για τον Χενκ τεν Κάτε:

«Δαπανούνται τόσα χρήματα, όχι για να παίξουμε την Κυριακή με τον Ατρόμητο. Φταίει κι ο προπονητής. Εγώ δυο χρόνια τώρα λέω ότι ο προπονητής αυτός δεν μπορεί. Εγώ ως διοίκηση θα τον κρατούσα, γιατί είναι πολύ καλός γυμναστής, να μου γυμνάζει από Δευτέρα ως Παρασκευή τους παίκτες και το Σαββατοκύριακο να κάθεται άλλος στον πάγκο».

Για την ψυχολογία του ντέρμπι:

«Δεν μπορώ να εξηγήσω τι γίνεται στα αποδυτήρια. Υπάρχουν πολλοί ξένοι. Σε ένα ντέρμπι πρέπει να τα σκέφτεσαι όλα. Εγώ όταν παίζαμε με τον Ολυμπιακό έκανα μια βδομάδα να κοιμηθώ. Τώρα αλλάξανε οι νοοτροπίες, υπάρχουν ξένοι παίκτες. Εμείς αν χάναμε έκανα τρεις μέρες να βγω έξω για να μη φάω την καζούρα! Δεν ξέρω ποιος μιλάει στα αποδυτήρια. Δεν ξέρω πως το σκέφτονται οι άνθρωποι... Το ρίξανε στα μπουζούκια... Το περίμεναν ένα χρόνο αυτό το παιχνίδι, τους παίκτες τους φέραμε για αυτά τα παιχνίδια. Οι μεγάλοι παίκτες φαίνονται μέσα στο γήπεδο».

Για την προσφορά των νεοφερμένων:

«Εγώ δεν είδα τίποτα χτες από τους μεγάλους παίκτες. Αυτά φαίνονται στο γήπεδο. Αυτό που εγώ είδα ήταν μια ομάδα που δεν ήξερε τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός παίζει με το ίδιο σύστημα δυο χρόνια, δεν αλλάζει. Με ένα μπροστά και 10 πίσω. Με τον Ολυμπιακό παίζεις αλλιώς και με τις άλλες ομάδες αλλιώς. Δεν έχει ακραίους ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή. Εβαλε τον Λέτο μετά το 2-0».

Για το τι πρέπει να αλλάξει:

«Πρέπει να αλλάξουν και πρόσωπα στον Παναθηναϊκό. Όταν πηγαίνεις σε ένα ντέρμπι πρέπει να έχεις πρόσωπα που θα σου δώσουν και την ψυχή τους. Δεν τα έχει ο Παναθηναϊκός αυτά τα πρόσωπα. Ανθρώπους, παλαίμαχους, να τον εμπνεύσουν. Εγώ δεν θέλω να πάω. Υπάρχουν όμως άτομα που με την προσωπικότητά τους μπορούν στα αποδυτήρια να τους κάνουν να παίξουν μπάλα. Αλλά επειδή μιλάνε σαν και μένα τους έχουν απ’ έξω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: