Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

"Το ταξίδι συνεχίζεται", λένε στην Κομοτηνή


Οι οπαδοί του Πανθρακικού Η διοίκηση του Πανθρακικού, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Δευτέρα, θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν την Κυριακή στο γήπεδο για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ταυτόχρονα όμως, τόνισε ότι "το ταξίδι συνεχίζεται" και τίποτα δεν έχει κριθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ Πανθρακικός θέλει να ευχαριστήσει ακόμη μια φορά τους φιλάθλους, που συμπαραστάθηκαν τους ποδοσφαιριστές μας στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Λεβαδειακό. Οπως επίσης ευχαριστεί και τους μαθητές των σχολείων που κατέκλυσαν τη Θύρα -6 του δημοτικού σταδίου Κομοτηνής.

Το ταξίδι του Πανθρακικού μας συνεχίζεται, οι αγώνες δεν τελειώνουν, θέλουμε τους φιλάθλους κοντά μας σε όλη την προσπάθεια που κάνουν ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοίκηση".

Από την πλευρά του και ο Αλμπέρ Καρτιέ, στην ομιλία του προς τους παίκτες, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, ήταν καυστικός στην κριτική του, τονίζοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται ο ίδιος να καταθέσει τα όπλα, αλλά και ούτε θα επιτρέψει σε κανέναν να το κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: