Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

«Δεν κατεβαίνουμε»!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/28487d774ddd8cd876462358d1d3e7ee_L.jpg?1259604593?1259604593?1259604593

Πανικός στην ΑΕΚ δύο 24ωρα πριν το ματς με την Έβερτον, καθώς οι παίκτες φέρονται να σκέφτηκαν αρχικά να μην παίξουν λόγω των οφειλών της ΠΑΕ.


Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ περίμεναν ότι θα έπαιρναν τη Δευτέρα κάποια από τα λεφτά που τους χρωστάει εδώ και μήνες η ΠΑΕ, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Κι επειδή είναι στα όρια τους, αποφάσισαν να μιλήσουν με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ ορισμένοι φέρεται ότι έθεσαν ακόμη και θέμα συμμετοχής στο ματς με την Έβερτον.

Ο τεχνικός της Ένωσης αναγνώρισε στους παίκτες ότι έχουν απόλυτο δίκιο να αντιδρούν και να ζητάνε τα λεφτά τους, αποφασίστηκε φυσικά ότι άπαντες θα αγωνιστούν κανονικά στο ευρωπαϊκό ματς της Τετάρτης και θα συζητήσουν ξανά για αυτό το θέμα την Πέμπτη, ώστε να δουν πώς μπορούν να αντιδράσουν. Αν, πάντως, δεν υπάρξουν πληρωμές, έστω ενός μέρους των οφειλών, μέχρι και την Παρασκευή, τότε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τα πράγματα να ξεφύγουν για τα καλά.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν και επιταγές που έχει δώσει η ΠΑΕ προς άλλους και ο Νίκος Θανόπουλος -που στη συνέντευξη Τύπου έλεγε ότι δεν υπάρχουν χρωστούμενα προς τους παίκτες- τρέμει το ενδεχόμενο να σφραγιστούν κάποιες από αυτές τις επιταγές...

Λογικό, βέβαια, να γίνονται όλα αυτά, όταν οι μέτοχοι έχουν παρατήσει στο έλεος του Θεού την ομάδα στην οποία είναι αφεντικά, ενώ και η συμφωνία για αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος καθυστερεί συνεχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: