Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Γκαλιάνι: "Θα υποστηρίζω Γιουβέντους στο ντέρμπι"

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Xάρη στο εκπληκτικό ντεμαράζ της το τελευταίο διάστημα, η Μίλαν έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει στην 2η θέση και ευελπιστεί μετά το πέρας και της ερχόμενης αγωνιστικής να μειώσει στους πέντε βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή του Καμπιονάτο.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει βέβαια η πρωτοπόρος Ίντερ να γνωρίσει την ήττα στο "ντέρμπι της Ιταλίας" από τη Γιουβέντους, με τον αντιπρόεδρο των "ροσονέρι" να ξεκαθαρίζει πως θα υποστηρίζει στον αγώνα του "Ολίμπικο" τη "βέκια σινιόρα".

"Αν κερδίσουμε τη Σαμπντόρια -κάτι που είναι δύσκολο από μόνο του- θα υποστηρίξω σίγουρα τη Γιουβέντους. Ως παιδί, είχα μία ελαφρά αδυναμία για τη Γιουβέντους.

Στη Μπριάντζα πολλοί την υποστηρίζουν, όμως η άλλη ομάδα που παρακολουθούσα ήταν η Μίλαν. Ποτέ η Ίντερ", τόνισε ο ισχυρός άνδρας των Μιλανέζων και συνέχισε:

"Η Μίλαν έχει ένα πολύ καλό σερί, όμως μπροστά από εμάς υπάρχει μία εκπληκτική Ίντερ. Έχουμε όνειρα, όπως όλοι, όμως δεν είμαστε αντί-Ίντερ.

Στα τελευταία επτά παιχνίδια, έχουμε κερδίσει έξι ματς και έχουμε φέρει ισοπαλία σε ένα, χωρίς να φύγουμε σε κανένα από αυτά με άδεια χέρια. Σκεφτόμαστε μόνο την ομάδα μας".

Τέλος, ο Γκαλιάνι έστειλε μήνυμα σε μερίδα οπαδών, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν γυρίσει την πλάτη στην αγαπημένη τους ομάδα λόγω διαφορών με τη διοίκηση:

"Θα πρέπει να αγαπούν τη Μίλαν. Ούτε τη διοίκηση, ούτε τον προπονητή, ούτε έναν παίκτη, αλλά τα κόκκινα και μαύρα χρώματα. Αν γίνει αυτό θα είμαστε μία μεγάλη ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: