Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Χωρίς Ζεβλάκοφ με Αρσεναλ


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Χωρίς τον Μίχαλ Ζεβλάκοφ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Αρσεναλ στο τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Champions League, όπου χρειάζεται έναν βαθμό για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο διεθνής Πολωνός αμυντικός, μαζί με τους Λουίς Ντιόγκο και Ιεροκλή Στολτίδη υποβλήθηκαν σήμερα το πρωί σε εξετάσεις, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, ενώ εξετάστηκαν και από τον Επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου του Ολυμπιακού, Παντελή Νικολάου.

Ο έμπειρος άσος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε ότι έχει ένα τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πειραιωτών για περίπου δύο εβδομάδες.

Ντιόγκο και Στολτίδης υποβλήθηκαν σε επανέλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας τους, η οποία εξελίσσεται ομαλά. Τόσο ο Βραζιλιάνος όσο και ο Έλληνας άσος θα ξεκινήσουν το ερχόμενο διάστημα πρόγραμμα επανένταξης από την πορεία του οποίου θα εξαρτηθεί και η πλήρης ένταξή τους στο πρόγραμμα της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: