Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Τριανταφύλλου: «Ακόμα και να φύγει θα είναι Ηρακλής ο Ρέμος»

Τριανταφύλλου: «Ακόμα και να φύγει θα είναι Ηρακλής ο Ρέμος»

Ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλής, κ. Δημήτρης Τριανταφύλλου μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την απόφαση του Αντώνη Ρέμου να αποχωρήσει και την συνάντηση που είχαν στην Αθήνα λέγοντας; «Πραγματικά μετά από συζήτηση που είχα με τους Συνδέσμους, αποφάσισα να κατέβω στην Αθήνα για να έχω μία συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Ρέμο, για την αναστάτωση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Πήγα για να κάνω μία… βαριά συζήτηση με τον κ. Ρέμο. Αυτή η ανακοίνωση αποφασίστηκε χθες» και συνέχισε: «Μία μερίδα φιλάθλων φωνάζει εναντίον της διοίκησης, μία άλλη μερίδα είναι εναντίον αυτών που είναι κατά της διοίκησης. Είναι ένας φαύλος κύκλος και πρέπει να βρούμε μία λύση, η οποία υπάρχει και πρέπει να την βρούμε. Αυτοί που ήρθαν δεν είναι… ουρανοκατέβατοι, τους γνωρίζουμε. Βρήκαν μία άσχημη κατάσταση μετά τον κ. Σπανουδάκη. Άλλαξαν κάποια πράγματα στο οικονομικό, στο αγωνιστικό. Η μεγάλη τους αγάπη τους οδήγησε να κάνουν και κάποια λάθη. Ήρθε ένας άνθρωπος που είχε ως όνειρο να κάνει τρίτο τον Ηρακλή σε μερικά χρόνια, αυτό το όνειρο όμως έμεινε όνειρο. Απ’ ότι μου είπε είναι σε συζητήσεις με κάποιους ανθρώπους και σύντομα θα υπάρχει αποτέλεσμα. Του είπα ότι αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα, να ορίσει ο ίδιος μία διοίκηση με άτομα του συλλόγου, αν δεν συμβεί ούτε αυτό τότε του είπα να δώσει τις μετοχές στον Γ.Σ μέχρι τις 31/12».
Ο πρόεδρος του Γ.Σ. αναφέρθηκε και στον Αντώνη Ρέμο λέγοντας: «Ήταν προβληματισμένος σε μεγάλο βαθμό, δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Η χρονιά ξεκίνησε με συσπείρωση του κόσμου, πως φτάσαμε να είναι διχασμένος δεν μπορώ να το καταλάβω. Αν τις δύο τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα έπαιρνε έξι βαθμούς, θα μιλούσαμε για άλλα πράγματα και όχι για αυτά που λέμε τώρα.
Έχω πάρει την διαβεβαίωση του ότι πάνω απ’ όλα είναι η ασφάλεια της ομάδας. Δεν μου διευκρίνισε τι λέει με την μεταβίβαση ή την πώληση των μετοχών. Αλλά μου είπε ότι και μετά το τέλος των συζητήσεων πάλι Ηρακλής θα είναι. Ο ίδιος μου είπε ότι είναι σε συζητήσεις, του είπα επίσης αυτός ο άνθρωπος να είναι του… ποδοσφαίρου. Θα πρέπει επίσης και να είναι αποδεκτός από την οικογένεια του Ηρακλή. Το θέμα των μετοχών έχει ξεκαθαρίσει, είναι στο όνομα του. Ακόμα μία επιλογή είναι να κρατήσει τις μετοχές και να ορίσει μία άλλη διοίκηση. Μόνο αν έρθουν στα χέρια του Ερασιτέχνη θα πάμε σε διοίκηση Πρωτοδικείου. Έχω ξαναπεί ότι στην Αθήνα ο Ηρακλής… μετράει πολύ και πιστεύω ότι σύντομα θα τελειώσει η ιστορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: