Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Περιμένει τον Βενετίδη ο Ουζουνίδης


Ο Ουζουνίδης στον πάγκο της Λάρισας..... Μετά την νίκη επί της Καβάλας, η Λάρισα είναι υποχρεωμένη μέσα σε τρεις ημέρες να ταξιδέψει στο Ηράκλειο για την εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Στέλιο Βενετίδη για να δει αν μπορεί να τον υπολογίζει.

Η διοίκηση της ομάδας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα: "Ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Τετάρτης με τον Εργοτέλη, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει για τα εξής:

Οσοι φίλαθλοι της ομάδας θέλουν να βρεθούν στο Παγκρήτιο Στάδιο για την παρακολούθηση του αγώνα, μπορούν να προμηθεύονται εισιτήριο της Θ6 στην τιμή των 15 ευρώ. Η διάθεσή τους θα γίνεται αύριο Τρίτη (9 π.μ. - 1 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 μ.μ.) από τα γραφεία της ΠΑΕ Εργοτέλης, καθώς και την ημέρα του αγώνα, από τις 12 το μεσημέρι, από εκδοτήριο του Παγκρητίου Σταδίου. Αξίζει να σημειωθεί πως ισχύουν αυστηρά οι διατάξεις περί ηλεκτρονικού - ονομαστικού εισιτηρίου κι ως εκ τούτου κάθε φίλαθλος θα πρέπει να φέρει μαζί του αστυνομική ταυτότητα, τόσο κατά την αγορά του εισιτηρίου όσο και κατά την προσέλευσή του στο γήπεδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: