Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Κιντάνα: "Μπορούσαμε και την νίκη"


Ο Κιντάνα... Η Σκόντα Ξάνθη, μπορεί σε ένα ακόμα παιχνίδι της εκτός έδρας να μην κατάφερε να σκοράρει, όμως τουλάχιστον πήρε τον πρώτο της βαθμό. Ο Ντιέγκο Κιντάνα, μίλησε την Δευτέρα για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης και τόνισε ότι η ομάδα του έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει την νίκη.

"Το Σάββατο παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, αυτό πιστεύω οφείλετε ότι ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες που μας έδινε όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο προπονητής μας, με αποτέλεσμα να πάρουμε και τον πρώτο μας βαθμό εκτός έδρας για την φετινή σαιζόν. Αν ήμασταν και πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια ,θα μπορούσαμε να πάρουμε και την νίκη", είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική: "Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον πρωτοπόρο πλέον Ολυμπιακό στο γήπεδο μας. Σίγουρα είναι πάντα χαρά να παίζει με μεγάλες ομάδες και σου δίνει κίνητρο. Εμείς βέβαια, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος μας παίζουμε πάντα για την νίκη. Το παιχνίδι του Σαββάτου όσο δύσκολο θα είναι για εμάς θα είναι και για τον Ολυμπιακό. Με την ευκαιρία ήθελα να καλέσω τον κόσμο στο γήπεδο γιατί η βοήθεια του θα είναι πολύτιμη".

Στον αγωνιστικό τομέα, την Δευτέρα οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, αγωνίστηκαν σε φιλικό με αντίπαλο τον ΑΠΟΞ. Για την ιστορία, το φιλικό έληξε 6-1 και τα γκολ για την ομάδα της Σκόντα Ξάνθης πέτυχαν, 3 Αλ Σαΐφι και από ένα, Βασιλακάκης, Λιαπάκης και Στίβαρ.

Από τον αγώνα της Τρίπολης, ο μοναδικός που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού είναι ο Σταθάκης. Η κατάσταση του νεαρού παίκτη πάντως, δεν παρουσιάζει καμία ανησυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: