Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Μια ανάσα από Ρωσία ο Κουρνέτας

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/8320fb5383b13fa015684962ea43716c_L.jpg?943912800?943912800?943912800

Πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρωσία και την Λοκομοτίβ Μπέλγκοροντ είναι ο Βασίλης Κουρνέτας. Το ενδιαφέρον των Ρώσων αναζωπυρώθηκε και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Αίσιο τέλος θα έχει όπως όλα δείχνουν η αναζήτηση ομάδας για τον Βασίλη Κουρνέτα. Και όμως ο άνθρωπος που κατέκτησε με τον Ολυμπιακό το νταμπλ, όντας βασικός πασαδόρος, ενώ είναι φυσικά και διεθνής, μέχρι τώρα δεν είχε βρει ομάδα που να πληρεί φυσικά τις προϋποθέσεις, για να συνεχίσει την καριέρα του. Πριν λίγες ημέρες είχε φτάσει μια ανάσα από το μεταγραφεί στην Ρωσία και την Λοκομοτίβ Μπέλγκοροντ, ωστόσο το φλερτ δεν είχε καταλήξει σε γάμο. Οι Ρώσοι ωστόσο επανήλθαν για δεύτερη φορά και αν δεν χαλάσει κάτι την τελευταία στιγμή ο Κουρνέτας θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας του Γενάντι Τσιπούλιν, του ανθρώπου δηλαδή που είναι το Ρωσικό βόλεϊ...

Θέλουν έμπειρο στην θέση του

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όπως προαναφέραμε το ενδιαφέρον της Μπέλγκοροντ υπήρξε και πριν μέρες, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Οι Ρώσοι που βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχουν πραγματοποιήσει σημαντική ανανέωση και για τον λόγο αυτό ο Τσιπούλιν αρνήθηκε να δηλωθεί η ομάδα στα Ευρωπαϊκά κύπελλα, προκειμένου να έχει χρόνο να φτιάξει μια ομάδα, όπως αυτός την θέλει. Το θέμα ωστόσο που προκύπτει είναι αυτό με τους πασαδόρους. Ο Σεργκέι Μπαχρίβ που είναι ο βασικός (22 ετών), στην ήττα της Μπέλγκοροντ από την Ουράλ με 3-2, έκανε ένα ακόμα πολύ άσχημο παιχνίδι. Ο δεύτερος πασαδόρος είναι ο Ουκρανός Ντμίτρι Τοροζίλοφ, ο οποίος εκτός του ότι καταλαμβάνει θέση ξένου, δεν δείχνει ικανός να καλύψει τον Μπαχρίβ. Για τον λόγο αυτό οι Ρώσοι επανήλθαν για τον Κουρνέτα. Θέλουν να τον αποκτήσουν προκειμένου να έχουν μια πολύ καλή λύση, τόσο για την θέση του βασικού, όσο και για την θέση του... δάσκαλου, δίπλα στον νεαρό Μπαχρίβ, στον οποίοι στην Μπέλγκοροντ ποντάρουν πολύ.

Ξεκαθαρίζει σύντομα

Η μεταγραφή του Βασίλη Κουρνέτα στην Λοκομοτίβ Μπέλγκοροντ αναμένεται να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό και όλου εύχονται να έχει θετική κατάληξη, τόσο για το καλό του διεθνούς πασαδόρου, όσο και για το καλό της Εθνικής, που βλέπει τον έναν από τους δύο, μαζί με τον Προύσαλη, παίκτες στην συγκεκριμένη θέση, να έχει μείνει ανενεργός για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: