Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

«Υπομονή μέχρι την Παρασκευή»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Το οικονομικό πρόβλημα που απασχολεί την ΑΕΚ έχει φτάσει, πλέον και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Την Τρίτη (1/12), παραμονή του αγώνα με την Εβερτον για το Europa League (2/12, 20:00, ΟΑΚΑ), οι Παντελής Καφές και Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς μίλησαν πριν την προπόνηση και αναφέρθηκαν στις εξελίξεις, με τον μέσο της «Ενωσης» να δίνει διευκρινίσεις για τον τρόπο αντίδρασης των παικτών.

«Χθες προέκυψε ένα θέμα για το οποίο όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ συζητήσαμε για περίπου 1 ώρα και αφορά το οικονομικό. Επειδή υπήρχαν κάποιες ανακρίβειες, θέλω να πω για να μάθει ο κόσμος τι συμβαίνει. Εμείς κάναμε κάποιες σκέψεις, υπήρχε μια συζήτηση μεταξύ μας και όλοι μαζί σκεφτήκαμε ότι θα ήταν λάθος να αντιδράσουμε τώρα και ότι για το καλό της ομάδας δεν πρέπει να προβούμε σε καμία ενέργεια. Αν μέχρι την Παρασκευή δεν βρεθεί κάποιος άνθρωπος να μας μιλήσει ή να μας δώσει εγγυήσεις και να μας δώσει λύση, θα δούμε τι θα κάνουμε», τόνισε αρχικά ο Καφές, ο οποίος προηγουμένως είχε ενημερώσει τους Μπάγεβιτς και Δημητριάδη σχετικά με την πρόθεσή του να μιλήσει.

Όταν ρωτήθηκε για το αν οι παίκτες δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση, σχολίασε: «Δεν θέλω να απαντήσω. Θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή και θα δούμε τότε».

Οσο για το τι ανακρίβειες υποστηρίζει ότι έχουν προκύψει, ανέφερε: «Είχαμε αποφασίσει να μην πάμε στο ξενοδοχείο. Αυτό ειπώθηκε στη μεταξύ μας συζήτηση, σαν τρόπος αντίδρασης, αλλά όλοι μαζί, για το καλό της ομάδας και φυσικά για το καλό το δικό μας, είπαμε να μην κάνουμε κάτι μέχρι την Παρασκευή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: