Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Άσεμνες χειρονομίες Νόβο κόντρα σε Αμπερντίν!


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Η 13η αγωνιστική της σκωτσέζικης Πρέμιερ Λιγκ μόνο... γούρικη δεν αποδείχτηκε για τη Ρέιντζερς. Και αυτό γιατί πέρα από την ήττα που γνώρισε στην έδρα της Αμπερντίν (1-0) που ήταν η πρώτη φετινή της στο πρωτάθλημα και πρώτη μετά από 25 συνολικά ματς, ίσως χάσει λόγω τιμωρίας για μερικά παιχνίδια τον Νάτσο Νόβο.

Ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος στο συγκεκριμένο ματς πέρασε ως αλλαγή στο 69' χωρίς να μπορέσει να αλλάξει τη μοίρα της ομάδας του που ήταν πίσω στο σκορ από το 17', φωτογραφήθηκε να κάνει άσεμνες χειρονομίες στους οπαδούς των γηπεδούχων μετά τη λήξη του ματς, με την αστυνομία να ανακοινώνει πως θα διεξάγει έρευνα.

Δύο πάντως φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για ερωτηματικά, καθώς δείχνουν καθαρά τον 30χρονο άσο να ασχημονεί: στην πρώτη υψώνει το μεσαίο δάχτυλό του και στη δεύτερη έχει κατεβάσει με επιδεικτικό τρόπο το σορτσάκι του.

Να σημειωθεί πως πέρα από την τιμωρία που ενδέχεται να του επιβληθεί από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σκωτίας, ο Νόβο απειλείται και με "καμπάνα" από τον σύλλογό του, καθώς μετά από επικοινωνία που είχαν οι διοικήσεις των Αμπερντίν και Ρέιντζερς συμφωνήθηκε αυτό το περιστατικό να μην περάσει ατιμώρητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: