Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

«Συνεχίζουμε με Φεράρα»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/6022ab9ca1a8bc3c1fe6ba0f0859b056_L.jpg?943912800?943912800?943912800

Ο ιταλικός Τύπος υποστηρίζει ότι ο Τσίρο Φεράρα κινδυνεύει με απόλυση, το όνομα του Γκους Χίντινγκ ήδη ακούγεται αλλά ο Ζαν Κλοντ Μπλαν διέψευσε τα πάντα.


Η εφημερίδα Tuttosport, που εδρεύει στο Τορίνο και πρόσκειται στη Γιουβέντους, έχει ήδη αρχίσει την έντονη κριτική στον προπονητή της ομάδας για το -8 από την κορυφή και την αστάθεια από αγώνα σε αγώνα. Τη Δευτέρα σε ιταλικές ιστοσελίδες γράφτηκε το όνομα του Γκους Χίντινγκ ως υποψήφιου για να διαδεχθεί τον Φεράρα αν στραβώσουν τα ματς με Ιντερ και Μπάγερν Μονάχου, αλλά ο πρόεδρος του συλλόγου εξέφρασε τη στήριξη της διοίκησης στον προπονητή.

«Ο Φεράρα δεν κινδυνεύει. Δουλεύει καλά και είναι πλαισιωμένος από ένα τιμ με ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους. Το αποτέλεσμα των επόμενων δύο αγώνων με την Ιντερ και την Μπάγερν Μονάχου δεν πρόκειται να κρίνει το μέλλον του. Συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του, έχοντας την υποστήριξη της διοίκησης», τόνισε σχετικά ο Μπλαν, ο οποίος επισκέφθηκε νωρίτερα την ομάδα και είπε σχετικά: «Είδα μια ομάδα εκνευρισμένη και αυτό είναι καλό, γιατί από τον θυμό μπορεί να προκύψει κάτι πολύ καλό. Στο κάτω-κάτω, όλες οι μεγάλες ομάδες περνάνε ορισμένες δύσκολες περιόδους. Η Γιουβέντους είναι πολύ μεγάλη ομάδα, έχει περάσει δύσκολες στιγμές αλλά πάντα έβγαινε νικήτρια από αυτές».

Ο πρόεδρος της Μεγάλης Κυρίας μίλησε, για ακόμη μία φορά, και για τα όσα γράφονται και ακούγονται στην Ιταλία περί ρατσισμού από τους τιφόζι της Γιούβε προς τον Μάρκο Μπαλοτέλι της Ιντερ, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους: «Ο ρατσισμός δεν έχει καμία σχέση με εμάς και ποτέ δεν έχει ακουστεί κάτι ρατσιστικό από τους οπαδούς μας. Αυτό είναι σαφές και δεν μπορεί κανείς να προσπαθεί να πείσει για το αντίθετο. Οτι υπάρχει ρατσισμός στο ποδόσφαιρο είναι δεδομένο και πρέπει να προσπαθήσουν όλοι για να εξαλειφθούν αυτά τα φαινόμενα».

Τέλος, έκανε ένα σχόλιο για το ντέρμπι με την Ιντερ που έρχεται, λέγοντας ότι «εμείς κρατάμε χαμηλά τους τόνους, παρά το γεγονός ότι κάποιοι άλλοι δεν το κάνουν. Η κόντρα με την Ιντερ θέλουμε να μείνει σε αγωνιστικό επίπεδο», ενώ ερωτηθείς για την αστάθεια στην απόδοση του Ντιέγκο, κάλυψε τον Βραζιλιάνο άσο: «Δεν αποδίδει στο μέγιστο γιατί σε κάθε ματς του γίνονται πάρα πολλά φάουλ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: